Super-TRANSFER pentru Poli! Lukas Magera, cu un picior înapoi la Timişoara EXCLUSIV

- Advertisement -

Una dintre figurile fotbalului timişorean care a lăsat în urmă o impresie excelentă, în „era” Iancu, este, fără îndoială, cea a mijlocaşului ofensiv Lukas Magera. Cehul, un adevărat îndrăgostit de Capitala Banatului ar face aproape orice pentru a reveni la Timişoara, iar pentru asta este dispus şi să accepte un salariu de 4.500 de euro pe lună, la această sumă rezumându-se pretenţiile sale finaciare.

Prima rundă de negocieri dintre mijlocaşul născut la Opava (Cehia) a avut loc în cursul acestei săptămâni, iar dacă actualul său club – FK Mladá Boleslav – nu se opune, Magera ar urma să vină la Poli chiar zilele următoare, ne-a informat o persoană apropiată jucătorului ceh, diriguitorii de la Poli fiind de acord să-i ofere salariul solicitat.

Lukas Magera s-a născut pe data de 17 ianuarie 1983, are 1,95 metri înălţime şi poate eveolua de la mijlocul terenului şi până în atac, pe orice poziţie centrală îl aşează antrenorul. Cota sa de piaţă este de 450.000 de euro, conform transfermarkt.de. În 2013 Magera a jucat foarte puţin, fiind ţinut în afara gazonului de o accidentare serioasă. Acesta este apt 100% acum, dar tehnicianul Mladei Boleslav, Pavel Hapal, nu a mai contat atât de mult pe sprijinul mijlocaşului, care, ajuns la vârsta de aproape 31 de ani, îşi doreşte cel mai mult să joace fotbal.

Cehul a mai evoluat la Timişoara, între anii 2008 şi 2011, în 85 de partide reuşind să înscrie 19 goluri. Magera are şi patru prezenţe în echipa naţională a Cehiei.

Foto:mirror.co.uk

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare