Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportSuper-TRANSFER pentru Poli! Lukas Magera, cu un picior înapoi la Timişoara EXCLUSIV

Super-TRANSFER pentru Poli! Lukas Magera, cu un picior înapoi la Timişoara EXCLUSIV

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Una dintre figurile fotbalului timişorean care a lăsat în urmă o impresie excelentă, în „era” Iancu, este, fără îndoială, cea a mijlocaşului ofensiv Lukas Magera. Cehul, un adevărat îndrăgostit de Capitala Banatului ar face aproape orice pentru a reveni la Timişoara, iar pentru asta este dispus şi să accepte un salariu de 4.500 de euro pe lună, la această sumă rezumându-se pretenţiile sale finaciare.

Prima rundă de negocieri dintre mijlocaşul născut la Opava (Cehia) a avut loc în cursul acestei săptămâni, iar dacă actualul său club – FK Mladá Boleslav – nu se opune, Magera ar urma să vină la Poli chiar zilele următoare, ne-a informat o persoană apropiată jucătorului ceh, diriguitorii de la Poli fiind de acord să-i ofere salariul solicitat.

Lukas Magera s-a născut pe data de 17 ianuarie 1983, are 1,95 metri înălţime şi poate eveolua de la mijlocul terenului şi până în atac, pe orice poziţie centrală îl aşează antrenorul. Cota sa de piaţă este de 450.000 de euro, conform transfermarkt.de. În 2013 Magera a jucat foarte puţin, fiind ţinut în afara gazonului de o accidentare serioasă. Acesta este apt 100% acum, dar tehnicianul Mladei Boleslav, Pavel Hapal, nu a mai contat atât de mult pe sprijinul mijlocaşului, care, ajuns la vârsta de aproape 31 de ani, îşi doreşte cel mai mult să joace fotbal.

Cehul a mai evoluat la Timişoara, între anii 2008 şi 2011, în 85 de partide reuşind să înscrie 19 goluri. Magera are şi patru prezenţe în echipa naţională a Cehiei.

Foto:mirror.co.uk

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Robu le cere plângăcioșilor de la Poli sa plece acasă. Echipa e la un pas de desființare

ACS Poli este la un pas de desființare - o spune chiar primarul Timișoarei,...

La Cugir se poate. Primăria a câştigat procesul împotriva Curţii de Conturi pentru finanţarea echipelor sportive

În 4 octombrie, instanţa a decis: raportul întocmit de Curtea de Conturi prin care...