Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nesiguranţa de la Poli a băgat transferul lui Magera în impas. Vezi ce zice Robu despre venirea cehului

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Aşa cum vă anunţam cu mai bine de o săptămână în urmă, mijlocaşul ceh Lukas Magera negocia revenirea la Timişoara, urmând ca el să joace în culorile noii Poli. Dacă la Mlada Boleslav, actualul său club, Magera are un salariu de circa 6.500 de euro pe lună, cehul ar fi fost dispus să scadă din pretenţiile financiare, cu condiţia ca timişorenii să-i ofere un contract pe o perioadă mai lungă, de circa doi ani de zile.

„Aflaţi cu un picior în groapă datorită evoluţiilor slabe pe care le-a avut echipa în ultima parte a turului şi debutul părţii a doua de campionat, dar şi de teama retrogradării după doar un sezon în „A”, conducerea clubului de pe Bega i-a oferit lui Magera un salariu de maximum 4.500 de euro pe lună, şi un contract pe durata a doar şase luni, ceea ce evident acestuia nu i-a picat bine. Lukas are deja 30 de ani, nu mai e un copil… nu semnează un contract numai de dragul de a veni în vizită la Timişoara. Este foarte ataşat de oraş, de fanii de aici, dar nici chiar aşa. În condiţiile actuale nu vor putea să facă mai nimic pentru echipa asta şi există riscul să piardă şi ceea ce au câştigat sau au obţinut până acum de când a pornit proiectul ACS Poli” ne-au confirmat surse apropiate atât jucătorului cât şi clubului alb-negru.

„Depinde de condiţiile de negociere. Noi îl apreciem ca jucător şi din partea noastră ar fi bine primit, dar nu ne putem duce la orice condiţii de salarizare, respectiv de transfer. Asta se poate discuta între el sau reprezentanţii lui şi cei ai clubului. Ca şi calităţi fotbalistice îl apreciem pe Magera. Şanse sunt, depinde de cum decurg discuţiile. El e apreciat şi de antrenori şi de noi, dar antrenorii trebuie să antreneze lotul pe care-l primesc” a precizat Robu, care, nu a negat existenţa tratativelor de negociere cu jucătorul ceh.

O altă sursă, din interiorul clubului de această dată, ne-a declarat chiar ieri că, din câte se pare, „antrenorul nu îl vrea pe Magera. Şunda se opune aducerii jucătorului pentru că nu consideră că poate ajuta suficient echipa” ne-a declarat unul dintre angajaţii clubului.

Foto:mirror.co.uk

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare