Patru străzi nou reabilitate în zona stadionului de rugby din Timişoara

- Advertisement -

Zona Ronaţ, unde se află stadionul Timişoarei de rugby, avea până la reabilitarea străzilor din zonă chiar drumuri neasfaltate şi necanalizate. O zonă vizitată des de pasionaţii sportului cu mingea ovala rugby, care vin să vadă echipa timişoarei jucând. Astfel, adiministraţia locală actuală a decis reabilitarea zonei în scopul îmbunătăţirii şi înfrumuseţirii.

Străzile Avers, Homorod, Grigore Ureche, Teodor Aman şi Radu de la Afumaţi din Zona Ronaţ adună o lungime totală de 1,7 km şi  până recent erau străzi de pământ nemodernizate, acum sunt asfaltate şi circulabile. Canalizarea, aproape inexistentă ăn zonă, a fost extinsă pe toate cele cinci străzi menţionate mai sus. Mai mult decât atât, zona stadionului de rugby s-a îmbogăţit cu 60 de locuri noi de parcare.

E greu de crezut, la o primă privire, că în Timişoara încă au mai fost şi încă mai avem zone care nu au avut, respectiv nu au – canalizare. Nu trebuie să ascundem realităţile, ci să facem o radiografie corectă asupra oraşului nostri şi să intervenim acolo unde trebuie să intervenim” a afirmat primarul Timişoarei –Nicolae Robu.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare