Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Patru străzi nou reabilitate în zona stadionului de rugby din Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Zona Ronaţ, unde se află stadionul Timişoarei de rugby, avea până la reabilitarea străzilor din zonă chiar drumuri neasfaltate şi necanalizate. O zonă vizitată des de pasionaţii sportului cu mingea ovala rugby, care vin să vadă echipa timişoarei jucând. Astfel, adiministraţia locală actuală a decis reabilitarea zonei în scopul îmbunătăţirii şi înfrumuseţirii.

Străzile Avers, Homorod, Grigore Ureche, Teodor Aman şi Radu de la Afumaţi din Zona Ronaţ adună o lungime totală de 1,7 km şi  până recent erau străzi de pământ nemodernizate, acum sunt asfaltate şi circulabile. Canalizarea, aproape inexistentă ăn zonă, a fost extinsă pe toate cele cinci străzi menţionate mai sus. Mai mult decât atât, zona stadionului de rugby s-a îmbogăţit cu 60 de locuri noi de parcare.

E greu de crezut, la o primă privire, că în Timişoara încă au mai fost şi încă mai avem zone care nu au avut, respectiv nu au – canalizare. Nu trebuie să ascundem realităţile, ci să facem o radiografie corectă asupra oraşului nostri şi să intervenim acolo unde trebuie să intervenim” a afirmat primarul Timişoarei –Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare