ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cornel Sămărtinean: „Micile creşteri salariale nu vor reuşi să acopere creşterile în lanţ de preţuri”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Conform deputatului PDL – Cornel Sămărtinean, actualul Guvern USL nu se ocupă de o relansare economică reală a României, ci de o închidere contabilă a bugetului. Mai mult decât atât, din punctul său de vedere, măsurile ce vor fi luate de guvernanţi vor bloca şi ce a mai rămas din economia care cât de cât mai funcţionează în România.

Acesta anticipează că în România vom avea preţul cel mai mare la motorină, din Europa, în comparativ cu ţări precum Austria, Franţa, Spania şi Belgia. Mărirea taxei carburanţilor cu şapte eurocenţi de la 1 ianuarie nu vine în sprijinul posibilelor investiţii de care are nevoie România. Deputatul mai crede că reducerea CAS-ului nu e cuprinsă în proiectul de buget ce va fi prezentat în parlament în 2014. Dacă CAS-ul nu va fi redus corect vor fi efecte negative asupra mediului privat.

PDL-ul cere de urgenţă ca Guvernul USL să îşi facă un plan de măsuri urgente de salvare a economiei, a mediului de afaceri, a mediului de investiţii fără de care România, în 2014, ar putea chiar să intre într-o zonă de scădere economică care ne va afecta pe toţi” – a declarat deputatul PDL, Cornel Sămărtinean, într-o conferinţă de presă la sediul PDL Timiş

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore