Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Lansare Electric Theatre la Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Gândit că un spaţiu de interacţiune între oameni, Electric Theatre îşi aşteaptă atât publicul cât şi artiştii din toate domeniile culturale să se alăture provocărilor.Publicul timişorean este invitat să participe şi să se lase electrizat timp de două zile de spectacolele de prima clasă ce se vor desfăşura.Evenimentele ce vor prinde viaţă în cadrul acestui proiect sunt atât cele produse de teatru cât şi cele gazdă. Astfel, se vor organiza spectacole de teatru, concerte, recitaluri, expoziţii, workshopuri, dezbateri, conferinţe de presă, toate astea într-un spaţiu construit la cele mai înalte standarde.În cadrul aceluias spaţiu, vetiti găsi un café bar, gândit că o contnuare a ideii de socializare, interactiunie între public şi artişti, deschis în fiecare zi între orele 09:00 – 02:00.

Secţia teatru va debuta cu Horaţiu Malaele One man Show – “Sunt un orb”. Artistul priveşte într-o manieră proprie opera unor mari poeţi români: Marin Sorescu, George Toparceanu, Nichita Stănescu, Emil Brumaru, Grigore Vieru, Adrian Păunescu şi alţii.Alături de poezie, veţi regăsi umorul lui Malaele presărat cu muzică, teatru şi multă, multă improvizaţie. Precum şi cu Katia Pascariu, One-woman show „Copii răi”.Copii răi este un text-confruntare cu sistemele care ne cresc mari, care ne învaţă ce ar trebui să ne reprezinte şi ce ar trebui să fim.

În materie de concerte, ştafeta va fi preluată de către Jak Neuman, saxofonist, compozitor, producător muzical şi un nume indispensabil în muzică de avangardă din România. Şi de un concert special, un recital la frunză susţinut de Nucu Panderea, maestrul care face natura să se înfioare atunci când o frunză ajunge între buzele sale.

Romeo Ioan va prezenţa publicului expoziţia de caricaturi „Self Growing”.

Programul va fi:

Vineri 8 noiembrie, ora 19:
One man Show – “Sunt un orb” –  Horaţiu Malaele
Expoziţie Romeo Ioan
Recital Frunză Nucu Pandrea
Concert Jak Neumann

Sâmbătă 9 noiembrie, ora 19:00
One-woman show „Copii răi” – Katia Pascariu
Recital  Frunză Nucu Pandrea
Preţ bilet: 50 / seară

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare