Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Electric Theatre te invită la Muzica Teatrului – Concert Cári Tibor

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Primul concert de Muzica Teatrului a avut loc în octombrie 2004 după premiera spectacolului cu piesa “Hamlet” de William Shakespeare. Următoarea invitaţie a venit din partea Festivalului Internaţional de Arta Animaţiei “Euromarionete” din Arad. Aceasta a fost şi lansarea oficială, la scară naţională, a proiectului „Muzica Teatrului” ca program cultural bine definit, în forma unui spectacol.

Acesta pledează pentru creaţia muzicală, original interpretată live în spectacolul de teatru. Concertele sunt susţinute în colaborare cu muzicieni invitaţi, instrumentişti şi backing vocal.De asemenea sunt concepute în aşa fel încât să poate fi adaptate la orice fel de spaţiu, clasic sau convenţional, inclusiv stradal.

“Muzica Teatrului” interpretează piese muzicale compuse de Cári Tibor pentru spectacole de teatru. Textele pieselor sunt interpretate în limbile română, maghiară, franceză, germană, ebraică, engleză. De show-ul live de azi se vor ocupa Cári Tibor la pian, Sânziana Târţa vocal, Szabó J. Attila la violoncel,  Boldizsár Szabolcs la flaut, iar responsabil cu percuţia va fi Veress Albert. Preţul unui bilet este de 25 de lei iar accesul va fi posibil începând cu orele 21:00 la locaţia de pe strada Argeş numărul 18.

sursa foto: Electric Theatre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare