AcasăStiriSebastian Spanache Trio merge la București pentru a susține două concerte

Sebastian Spanache Trio merge la București pentru a susține două concerte

Sebastian Spanache, Csaba Santa și Radu Pieloiu -membrii trupei Sebastian Spanache Trio-, au fost invitați să susțină un recital în cadrul aniversării de doi ani în România a revistei Viva!, un eveniment monden care va avea loc joi, 28 mai, într-un loc foarte special. Pe principiul de circuit închis, intrarea la eveniment se va face doar pe bază de invitație din partea organizatorilor, locul de desfășurare fiind Palatul Mogoșoaia.

Al doilea concert va fi la Jazz Pong Social Club, un club de jazz cu un concept total nou pe piața românească, aducând împreună valoarea, atmosfera şi ritmurile muzicilor din zona jazz-ului cu vibraţiile şi de ce nu, melodicitatea jocului de Ping Pong. Vă provocăm să fiţi părtaşi la evenimentele inedite alături de muzicienii talentaţi care remodelează în Bucureşti, viziunea celebrului şi originalului club Fat Cat din Manhattan, NYC.

Concertul Sebastian Spanache Trio la Jazz Pong Social Club va avea loc sâmbătă, 30 mai, cu începere de la ora 21:00, iar bilete se pot achiziționa în avans de pe www.bilet.ro la prețul de 20 de lei sau la intrare, la prețul de 25 lei.

Cei trei muzicieni timișoreni au anunțat deja o vară plină de concerte în cadrul unor festivaluri importante, cum ar fi Gărâna Jazz Fest, Jazz in the Park, Street Delivery precum și altele care urmează a fi anunțate. Pentru mai multe detalii și agenda completă de concerte, puteți vizita siteul oficial sau pagina de Facebook a celor de la Sebastian Spanache Trio.

Foto: Mircea Albutiu/Alba Jazz 2015

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente