Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polonezii au stat la coadă pentru a vedea trupa românească Fly Project! FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
86 %
3.1kmh
75 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Weekend-ul trecut, când toată lumea petrecea Paştele, după un concert în Italia, trupa Fly Project a ajuns în Polonia pentru prima dată în turneul lor internaţional. Fanii polonezi îi aşteptau de prea mult timp. Aceştia au făcut coadă în faţa celor două cluburi unde a concertat trupa românească, cu multe ore înainte ca aceasta să ajungă acolo.

Tudor şi Dan, împreună cu colegii lor, au petrecut Paştele în Italia şi Polonia, unde au ciocnit ouă în puţinul timp liber pe care l-au avut în prima şi a doua zi de Paşte.
„Ne-am obişnuit să fim departe de familie şi de oamenii dragi de sărbători, iar ei ne înţeleg şi ne aşteaptă acasă. Anul acesta am petrecut Paştele în Italia şi Polonia, dar am fost aşteptaţi cu bucate tradiţionale acasă şi am recuperat cât s-a putut la întoarcere” a declarat Tudor.

Pentru că le stă bine cu drumul şi au un program extrem de încărcat, Fly Project a decolat astăzi spre Kaliningrad, Rusia, unde vor rămâne până la finalul săptămânii, apoi urmează Turcia şi Germania.

„Suntem obosiţi, dar ne bucurăm când vedem reacţia publicului de peste tot unde ajungem. Încercam să ne împărţim cât mai bine posibil între programul de concerte, promovarea colaborărilor lansate cu Mandinga şi Boier Bibescu, dar şi programul de producţie în studio, alături de echipa Fly Records” a spus Dan.

Deşi şi-ar dori să petreacă mini-vacanţă de 1 mai pe litoralul românesc, Tudor şi Dan se vor afla în Antalya, Turcia, şi apoi la Viena, Austria.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare