AcasăStiriEvenimentDesingerul Adrian Haiduc, la concurenţă cu Inna şi Andra! Uite ce show...

Desingerul Adrian Haiduc, la concurenţă cu Inna şi Andra! Uite ce show impresionant pregăteşte

Întors din Statele Unite ale Americii, excentricul desinger de bijuterii Adrian Haiduc se pregăteşte să facă show total pe o scena din România.
El va lansa sâmbătă, 15 decembrie, în Play Club din Timişoara, colecţia „Convict”, o colecţie de bijuterii care va şoca, la propriu, asistenţa.
Pe lângă show-ul erotic specific prezentărilor marca Haiduc, manechinele vor oferi o imagine cutremurătoare, plină de excentrism. Fetele vor defila în mod original pe catwalk. Ele vor fi legate în lanţuri, înfăşurate în cearşafuri, vor purta funii în par şi se vor elibera de violenţă pentru a urca pe podium.
Special guest va fi Andreea Podărescu, voluptuoasa brunetă promiţând un show erotic incendiar. Interesant este că Haiduc se va lupta pentru „audienţă” cu Inna şi Andra, care, în aceeaşi seară, au spectacole în Timişoara.
În privinţa bijuteriilor, Adrian Haiduc spune că va veni cu o colecţie specială: „Am folosit tehnica crosetului aplicată la bijuterii pentru această colecţie. Piesele sunt realizate din perle şi cristale. Respect tendinţele şi anume volumetria agresivă în bijuterii. Va fi un show cum nu aţi mai văzut”.
Spectacolul va fi completat de o reprezentaţie specială: DJ Zhanna îi va delecta pe cei prezenti cu un moment plin de erotism: va mixa în… sânii goi. Make-up-ul va fi asigurat de Marius Lupu, în timp ce hair-stilistul Camelia Talos se va ocupa de coafurile fetelor.
Fotografii: Sebastian Dehelea  (Hamza Gabriela)


Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente