Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Surprize de Sărbători pentru fanii Ripensiei Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Surprize de Sărbători pentru fanii Ripensiei Timişoara 1Jucătorii, antrenorii şi membrii staff-ului Ripensiei Timişoara s-au adunat zilele trecute în Piaţa Unirii, pentru a face o poză de grup, de sezon, fotografie ce se vrea de colecţie. De Crăciun fanii pot avea şi postere şi calendare cu favoriţii lor de la Gara Mică.

„Ieri, astăzi şi pentru totdeauna, valorile noastre rămân neschimbate” – sloganul Ripensiei istorice, a făcut ca jucători, antrenori şi membrii ai staff-ului ripensist să înfrunte viscolul de afară pentru a face o poză de grup, puţin mai specială.

În Piaţa Unirii din Timişoara, pe un frig pătrunzător şi o ninsoare abundentă, a fost realizată prima fotografie de sezon, de la reînfiinţarea echipei. Aceasta se vrea o fotografie care, peste câţiva ani, va face parte din colecţia tuturor iubitorilor de „Ripensia Timişoara”.

Aceasta nu e singura surpriză pregătită de Boghian & Co., clubul galben-roşu anunţă că, începând cu spătămâna următoare, fanii ehipei de la Gara Mică vor putea achiziţiona postere şi calendare cu echipa favorită, locaţiile de unde pot fi cumpărate urmând a fi comunicate ulterior.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare