Surprize de Sărbători pentru fanii Ripensiei Timişoara

- Advertisement -

Surprize de Sărbători pentru fanii Ripensiei Timişoara 1Jucătorii, antrenorii şi membrii staff-ului Ripensiei Timişoara s-au adunat zilele trecute în Piaţa Unirii, pentru a face o poză de grup, de sezon, fotografie ce se vrea de colecţie. De Crăciun fanii pot avea şi postere şi calendare cu favoriţii lor de la Gara Mică.

„Ieri, astăzi şi pentru totdeauna, valorile noastre rămân neschimbate” – sloganul Ripensiei istorice, a făcut ca jucători, antrenori şi membrii ai staff-ului ripensist să înfrunte viscolul de afară pentru a face o poză de grup, puţin mai specială.

În Piaţa Unirii din Timişoara, pe un frig pătrunzător şi o ninsoare abundentă, a fost realizată prima fotografie de sezon, de la reînfiinţarea echipei. Aceasta se vrea o fotografie care, peste câţiva ani, va face parte din colecţia tuturor iubitorilor de „Ripensia Timişoara”.

Aceasta nu e singura surpriză pregătită de Boghian & Co., clubul galben-roşu anunţă că, începând cu spătămâna următoare, fanii ehipei de la Gara Mică vor putea achiziţiona postere şi calendare cu echipa favorită, locaţiile de unde pot fi cumpărate urmând a fi comunicate ulterior.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere. Tu poți să-l pronunți?

Cel mai lung cuvânt din limba română este "PNEUMONOULTRAMICROSCOPICSILICOVOLCANICONIOZA"....

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare