Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportRipensia învinge la scor, chiar şi fără 9 oameni de bază

Ripensia învinge la scor, chiar şi fără 9 oameni de bază

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În condiţiile în care Campionatul Municipal a intrat în vacanţa de iarnă, Ripensia Timişoara a intrat în febra amicalelor, echipa de la Pădurea Verde reuşind să se impună cu scorul de 7-0, în deplasare, împotriva Frontierei Timişoara. Lipsită de 9 dintre oamenii de bază, accidentaţi sau absenţi motivaţi, ˝Ripi˝ şi-a respectat încă o dată blazonul şi a reuşit să menşină sus media de goluri marcate în fiecare partidă. Au inscris, pentru galben-roşii, Chevereşan (3), Gaitin, Rudăreanu, Uţă şi Păscăleanu.

Aliniind o formulă de start cu Mercescu – Gaitin, Rumega, Mureşan, Mihai – Radu, Păscăleanu, Popa – Mogoş – Chevereşan, Ripensia a rezolvat relativ repede ecuaţia confruntării, reuşind să marcheze de 4 ori încă din primul mitan, iar în repriza secundă au mai fost aruncaţi în luptă şi Indic, Bagiu, Rudăreanu, Uţă şi Costea. Pe lângă aceştia au mai fost testaţi şi 3 jucători nou-veniţi. Aşadar, un meci reuşit pentru mulţi dintrei jucătorii care au evoluat mai puţin în timpul sezonului.

De menţionat faptul că, în această după-amiază, tehnicienii formaţiei de la Pădurea Verde nu s-au putut baza pe serviciile lui Petrişor, Nichitean, Hoţa şi Nicolin, accidentaţi, da nici pe ajutorul lui Michi, Uzun, Năvală, Costândana, Boghian, Melcioiu şi Bordeanu, aceştia fiind absenţi motivaţi.

Vineri, cel mai probabil începând cu ora 15:00, galben-roşii vor mai disputa un amical, de această dată „în familie”, împotriva Electricii Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Unirea și Mașloc, singurii oaspeți victorioși ai rundei a XV-a din „D” Timiș. „Ripi”, 3 puncte importante

Niciun rezultat de egalitate nu s-a înregistrat, până acum, în etapa a XV-a din...

ACS Poli II și Ghiroda oferă derby-ul etapei a IX-a din „D” Timiș. Sânnicolau Mare încheie etapa la Giarmata Vii

Etapa a IX-a din Liga a IV-a va debuta astăzi lângă granița cu Serbia,...