ACS Poli II și Ghiroda oferă derby-ul etapei a IX-a din „D” Timiș. Sânnicolau Mare încheie etapa la Giarmata Vii

0
804

Etapa a IX-a din Liga a IV-a va debuta astăzi lângă granița cu Serbia, la Jimbolia, acolo unde gazdele vor primi vizita nou-promovatei Voința Biled, care în etapa trecută a obținut o victorie importantă pe teren propriu, cu Dumbrăvița. De partea cealaltă, tinerii lui Marcel Băban au pierdut la Sânnicolau Mare cu 0-2.

Derby-ul etapei se va da între ACS Poli II, care va trebui să obțină o victorie în fața Ghirodei lui Paul Codrea, care a avut un parcurs dezamăgitor până acum. Echipa secundă a prim divizionarei timișorene a pierdut etapa trecută primul loc în fața Mașlocului. Liderul va avea un meci care pare facil la prima vedere, împotriva Flacărei Făget.

Nu mai puțin de 7 meciuri se vor desfășura sâmbătă, atunci când, de dimineață, Ripensia Timișoara, principala favorită la promovare în „C”, va juca la Gătaia, în fața Progresului. Etapa se va încheia la Giarmata Vii, acolo unde ocupanta poziției a patra, Unirea Sânnicolau Mare, va încerca să se apropie pe plutonul format din primele trei echipe.

Vineri, 25 septembrie

17.00 Băban Marcel Jimbolia – Voința Biled

Sâmbătă, 26 septembrie

11.00 ACS Poli II – CS Ghiroda

11.00 AS Murani – CFR 1933 Timișoara

11.00 Progresul Gătaia – Ripensia Timișoara

11.00 Peciu Nou – Pobeda Dudeștii Vechi

17.00 Cocoșul Orțișoara – Avântul Periam

17.00 CS Dumbrăvița – Timișul Șag

17.00 Flacăra Făget – Voința Mașloc

Duminică, 27 septembrie

17.00 Lorena Giarmata Vii – Unirea Sânnicolau Mare

Spune-ţi opinia civilizat!