ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ACS Poli II și Ghiroda oferă derby-ul etapei a IX-a din „D” Timiș. Sânnicolau Mare încheie etapa la Giarmata Vii

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Etapa a IX-a din Liga a IV-a va debuta astăzi lângă granița cu Serbia, la Jimbolia, acolo unde gazdele vor primi vizita nou-promovatei Voința Biled, care în etapa trecută a obținut o victorie importantă pe teren propriu, cu Dumbrăvița. De partea cealaltă, tinerii lui Marcel Băban au pierdut la Sânnicolau Mare cu 0-2.

Derby-ul etapei se va da între ACS Poli II, care va trebui să obțină o victorie în fața Ghirodei lui Paul Codrea, care a avut un parcurs dezamăgitor până acum. Echipa secundă a prim divizionarei timișorene a pierdut etapa trecută primul loc în fața Mașlocului. Liderul va avea un meci care pare facil la prima vedere, împotriva Flacărei Făget.

Nu mai puțin de 7 meciuri se vor desfășura sâmbătă, atunci când, de dimineață, Ripensia Timișoara, principala favorită la promovare în „C”, va juca la Gătaia, în fața Progresului. Etapa se va încheia la Giarmata Vii, acolo unde ocupanta poziției a patra, Unirea Sânnicolau Mare, va încerca să se apropie pe plutonul format din primele trei echipe.

Vineri, 25 septembrie

17.00 Băban Marcel Jimbolia – Voința Biled

Sâmbătă, 26 septembrie

11.00 ACS Poli II – CS Ghiroda

11.00 AS Murani – CFR 1933 Timișoara

11.00 Progresul Gătaia – Ripensia Timișoara

11.00 Peciu Nou – Pobeda Dudeștii Vechi

17.00 Cocoșul Orțișoara – Avântul Periam

17.00 CS Dumbrăvița – Timișul Șag

17.00 Flacăra Făget – Voința Mașloc

Duminică, 27 septembrie

17.00 Lorena Giarmata Vii – Unirea Sânnicolau Mare

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore