Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăCristian Dolecek, reales președintele TSD Timișoara. Ce spune acesta despre alegerile din...

Cristian Dolecek, reales președintele TSD Timișoara. Ce spune acesta despre alegerile din 2016

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Tineretul Social Democrat și-a ales ieri noua conducere, în cadrul unei Conferințe de alegeri care a avut loc la sediul PSD Timiș. Cei peste 150 de delegați au optat pentru Cristian Dolecek în funcția de președinte al TSD Timișoara. Andra Blonțiu a fost votată președinte executiv, iar Alin Lăpădatu secretar executiv.

Biroul Municipal al organizației are cinci vicepreședinți: Abel Țucu, Andrei Berta, Alexandru Moldovan, Adrian Zbercea și Gheorghe Peti. Membrii Biroului Municipal sunt Răzvan Barta, Marius Trifu, Alexandra Ungureanu, Mirabela Lăpădatu, Adrian Teodorescu, Octavian Jude, Roxana Kasai, Cristian Condescu şi Bogdan Gruici.

Ne aşteaptă un an 2016 foarte greu, cu alegeri locale şi parlamentare, alegeri pe care ne-am propus să le câştigăm. Eu cred că noi, tinerii, vom avea o contribuţie importantă în rezultatele pe care Partidul Social Democrat le va avea în Timişoara. Suntem optimişti, dar realişti în acelaşi timp. Ne vom organiza foarte repede pentru că timpul nu este de parte noastră. Am mare încredere în colegii mei şi sper la un suport consistent din partea conducerii PSD Timişoara”, a spus Cristian Dolecek.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare