ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Aproape 950 de sancțiuni contravenționale au fost acordate de către polițiștii rutieri, pe raza județului Timiș

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Aproape 950 de sancțiuni contravenționale au fost acordate de către polițiștii rutieri care au acționat pe raza județului Timiș, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Astfel, în perioada 21-24 septembrie, dintre cele 950 de sancțiuni, 430 au fost acordate pentru nerespectarea limitelor de viteză.

Nu mai puțin de 61 de permise de conducere au fost reținute în vederea suspendării și au fost întocmite alte 3 dosare penale. Au fost sancționați 37 de pietoni și 82 de conducători de vehicule pe două roți, care nu au respectat prevederile legale privind circulația pe drumurile publice, iar 139 au fost penalizați pentru neutilizarea centurii de siguranță.

Dintre cele 61 de permise de conducere reținute, 28 au fost pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depășire, în timp ce 11 dintre ele pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, iar 8 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor și vehiculelor.

Au mai fost retrase alte 7 certificate de înmatriculare.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore