Șoferi extrem de beți, depistați ieri în trafic. Recordul negativ a fost bătut la Chereveșu Mare

- Advertisement -

Se înmulțesc șoferii care aleg să conducă sub influența băuturilor alcoolice. Trei astfel de conducători inconștienți de autovehicule au fost depistați pe parcursul săptămânii curente, în trafic, fiind mortal de beți. Recordul nu-l deține timișoreanul depistat ieri pe strada Nouă, care aproape că nici nu a mai putut să se dea jos din mașină. 0.91 mg/l alcool pur în aerul respirat a fost alcoolemia reieșită acestuia.

Un șofer care conducea mașina în Chereveșu Mare a reușit să-l întreacă. Bărbatul de 38 de ani a fost depistat în cursul serii de ieri, în jurul orei 23.00, de polițiștii Biroului Rutier Timișoara. 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost rezultatul aparatului etilotest.

Tot ieri, mai devreme însă, în jurul orei 19.45, și polițiștii Secției 11 Rurale – Post de Poliție Cenad, au depistat un alt șofer care a ales să conducă în stare de ebrietate. Testat cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei trei conducători auto au fost conduşi la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. n toate cazurile au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare