Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Peste 750 de sancțiuni contravenționale au fost acordate săptămâna aceasta de polițiștii rutieri

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii rutieri au desfășurat, din nou, pe întreaga rază a județului Timiș, o nouă acțiune menită să prevină și să combată principalele cauze generatoare de accidente rutiere. S-au aplicat peste 750 de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați, 235 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

În perioada 7 – 10 decembrie 2015 au fost depistați în trafic alți 162 de șoferi care nu s-au „deranjat” să folosească centura de siguranță. Ca măsură complementară, au fost reținute 6 de permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depășire, nerespectarea limitelor legale de viteză, semnificației luminii de culoare roșie, a semaforului electric, neacordarea priorității de trecere a pietonilor și vehiculelor.

Au mai fost retrase 28 de certificate de înmatriculare. În zilele de weekend polițiștii rutieri vor continua să efectueze controale în trafic.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore