Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTatăl elevului bătut ieri la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară, reacție FURIOASĂ...

Tatăl elevului bătut ieri la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară, reacție FURIOASĂ la adresa conducerii școlii

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Tatăl copilului bătut ieri la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară reacționează după ce fiul i-a fost băgat în spital în urma loviturilor. Avalanșa de pumni și picioare primită de la mai mulți colegi l-a dezechilibrat, lovindu-se în cădere la cap și spărgându-și arcada. Băiatul de clasa a X-a, Radu Bogdan Daniel, a ajuns la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”, fiind încă internat din cauza durerilor pe care le acuză la cap.

A fost, de fapt, a doua oară când elevul a fost bătut. Acum, tatăl său, Radu Viorel, stă cu frica-n sân, neștiind dacă băiatul său s-a ales cu vreo traumă la cap în urma căzăturii. Medicii de la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” au ezitat până acum să-i facă vreun RMN, dându-l doar cu unguent, după spusele tatălui.

Radu Viorel acuză conducerea școlii de iresponsabilitate și de faptul că și-au dorit mai mult să mușamalizeze conflictul, decât să se preocupe de sănătatea elevului. „Dacă nu își doreau să mușamalizeze, trebuia să cheme de prima dată salvarea. Copilul a picat pe jos, a dat cu capul de beton. Și mai e ceva… Când doamna dirigintă (n.r. – Daniela Pigli) s-a dus cu el la directoarea școlii ca să-i spună ce s-a întâmplat, aceasta a spus că îi e foame și că merge să își ia de mâncare. După aceea i s-a zis copilului să spună că a picat pe scări, nu că ar fi fost bătut. Nu e prima oară când mi-a fost copilul bătut, ci a doua oară. Când am ajuns eu la școală, doamna directoare mânca, era la biroul ei, liniștită. Băiatul meu a și leșinat când a luat pumnul de la spate, dar i-a fost frică să spună de față cu mine când a fost poliția. Acum îmi e frică, sunt la serviciu dar nu pot face nimic, mă gândesc într-una ca el să fie bine”, ne-a relatat, vizibil îngrijorat, Radu Viorel, tatăl elevului bătut.

Momentan acesta nu a depus plângere la Secția 4 Poliție Timișoara pentru că Radu Bogdan Daniel, băiatul agresat, încă se află internat la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare