Pistele-pentru-biciclete-si-trotuarele-din-Timisoara-o-BATAIE-DE-JOC-14

Demersurile bicicliștilor au avut succes, astfel că de la anul nu vor mai avea probleme cu vopseaua de pe piste, care se transformă într-un adevărat patinoar atunci când plouă. Mai mult, în urma sondajului nr. 76 făcut de primarul Nicolae Robu pe Facebook, pistele de biciclete vor căpăta și alte mici ajustări.

Imediat după terminarea sezonului rece toate treptele și bordurile de la intersecția pistelor cu carosabilele vor fi înlăturate, astfel că aceste „hopuri” vor dispărea. „Opiniile exprimate în cadrul sondajului nr. 76 arată fără dubiu că majoritatea covârșitoare a respondenților -cu toții bicicliști, sperăm- nu agreează pistele vopsite. Prin urmare, am dat dispoziții să nu se mai vopsească, ci doar să se marcheze. Acolo unde vom putea folosi asfalt colorat, vom folosi, așa cum am procedat pe malurile Begăi. Pe de altă parte, anunț că voi declanșa, imediat după ieșirea din iarnă, o campanie de înlăturare a treptelor / bordurilor de pe piste la intersecția pistelor cu carosabilele și, implicit, de creare de treceri line ale pistelor peste carosabile”, a anunțat primarul Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Cei mai mulți au apreciat schimbările anunțate. Mai mult, un timișorean a ținut să evidențieze faptul că înlăturarea bordurilor și a treptelor nu ar trebui făcută doar unde sunt piste, ci la majoritatea intersecțiilor, acestea încurcând atât părinții care-și plimbă copiii, cât și persoanele cu dizabilități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.