Jandarmii Grupării Mobile Timișoara au donat sânge pentru ajutorarea unui copil bolnav de leucemie

- Advertisement -

Mobilizare de admirat a 15 jandarmi din cadrul Grupării Mobile din Timișoara. Aceștia au sărit în ajutorul micuțului Dumitru Rareș Ionuț, în vârstă de 6 ani, internat la Secția de Oncologie din cadrul Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” și au donat sânge.

Jandarmii au răspuns astfel apelului lansat de părinții micuțului pe rețelele de socializare, îndrumându-și pașii înspre Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara, contribuind la salvarea vieții lui Ionuț, care este afectat de leucemie. Nu este prima acțiune de acest gen a membrilor Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara. Frecvent, aceștia au donat sânge atât pentru salvarea de vieți omenești, cât și pentru refacerea stocurilor de sânge, ținând cont spitalele din România suferă și la acest capitol.

„Prin participarea la această acţiune, jandarmii din gruparea mobilă, doresc să fie alături de oameni, prin spiritul lor voluntar, nu numai prin misiunile desfăşurate ci şi prin astfel de acţiuni umanitare menite să salveze vieţi”, transmite printr-un comunicat Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Anturaj select! Președintele CJ Timiș, prins între interlopii Bebe Sabie și Adrian Corduneanu

Și azi totul este, nu despre capacitățile manageriale ale...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare