ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Trei persoane care încercau să vândă țigări de contrabandă, depistate în zona bulevardului Gheorghe Lazăr

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mai multe persoane care comercializau țigări de contrabandă au fost depistate ieri, 21 octombrie, de către jandarmii Grupării Mobile din Timișoara. Printre aceștia se număra și un bărbat aflat sub control judiciar pentru comercializarea de țigări de contrabandă, toți fiind prinși în zona bulevardului Gheorghe Lazăr.

Atât unul dintre bărbați, de 40 de ani, care încerca să vândă țigările trecătorilor, cât și femeia și celălalt bărbat, care acționau în tandem, au fost conduși la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara unde le-au fost întocmite actele de sesizare în vederea săvârșirii infracțiunii de deținere sau comercializare de produse de contrabandă. Dosare întocmite au fost predate spre soluționare Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore