ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Peste 1300 de sancțiuni au fost aplicate săptămâna trecută de către polițiștii rutieri, în județul Timiș

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 1300 de sancțiuni contravenționale, acesta a fost bilanțul polițiștilor rutieri care au acționat pe raza întregului județ săptămâna trecută, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Aproape jumătate dintre sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor de viteză.

Din totalul de 1318 de sancțiuni contravenționale aplicate în perioada 21-27 septembrie, 195 au fost acordate pentru neutilizarea centurii de siguranță. Au fost sancționați și 47 de pietoni, dar și 92 de conducători de vehicule pe două roți. Ca măsură complementară, au fost reținute în vederea suspendării 84 de permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depășire, nerespectarea limitelor legale de viteză, semnificației luminii de culoare roșie a semaforului electric, neacordarea priorității de trecere pietonilor și vehiculelor. Au fost retrase alte 19 certificate de înmatriculare.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore