AcasăStiriCulturaTimișorenii sunt invitați la o ultimă întâlnire cu pianistul Teo Milea. Unde...

Timișorenii sunt invitați la o ultimă întâlnire cu pianistul Teo Milea. Unde va avea loc lansarea celui de-al doilea album al său

La trei ani de la lansarea primului material discografic, „On white… and black keys”, pianistul Teo Milea își va lansa cel de-al doilea album, intitulat „Open Minds”, la Filarmonica Banatul din Timișoara, joi, în prima zi a lunii octombrie. Invitații săi în concert sunt Amalia Gaiță – voce, Ionuț Cădariu la flaut și Adrian Șchiopu, la tobe. Va fi, de altfel, ultima întâlnire cu artistul, care urmează să se relocheze în Canada, Toronto, la finalul lunii octombrie.

Din 2012, atunci când și-a lansat primul album, artistul a concertat în România, dar și în țări precum Austria, Belgia, Germania și Spania, prezentându-se ca fiind un pianist și compozitor a două lumi: cea clasică și cea nouă a secolului XXI. Creația sa se bazează pe relația interumană, stările și nevoile societății moderne, pasiunea și dorința de a cuceri noi teritorii sufletești, neexplorate încă.

„Prin muzica mea am cunoscut o lume nouă, sinceră, cu zâmbetul pe chip și cu o bucurie care radiază. Am pășit în lumea pe care o visam și mi-o doream, lumea oamenilor cu mintea deschisă, o lume în care poveștile se spun prin muzică. Prin «Open Minds» muzica mea de pian trece într-o nouă dimensiune a sensibilității și a percepției, iar în concertul de lansare vă promit că tot ceea ce voi îndrăgiți vi se va oferi din tot sufletul…și încă ceva în plus. «Open Minds» este mesajul meu de mulțumire dedicat prietenilor mei timișoreni pentru toată susținerea și încrederea oferită și, totodată, este un îndemn la toleranță, bucurie și prietenie”, a declarat Teo Milea.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente