ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișorenii sunt invitați la o ultimă întâlnire cu pianistul Teo Milea. Unde va avea loc lansarea celui de-al doilea album al său

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La trei ani de la lansarea primului material discografic, „On white… and black keys”, pianistul Teo Milea își va lansa cel de-al doilea album, intitulat „Open Minds”, la Filarmonica Banatul din Timișoara, joi, în prima zi a lunii octombrie. Invitații săi în concert sunt Amalia Gaiță – voce, Ionuț Cădariu la flaut și Adrian Șchiopu, la tobe. Va fi, de altfel, ultima întâlnire cu artistul, care urmează să se relocheze în Canada, Toronto, la finalul lunii octombrie.

Din 2012, atunci când și-a lansat primul album, artistul a concertat în România, dar și în țări precum Austria, Belgia, Germania și Spania, prezentându-se ca fiind un pianist și compozitor a două lumi: cea clasică și cea nouă a secolului XXI. Creația sa se bazează pe relația interumană, stările și nevoile societății moderne, pasiunea și dorința de a cuceri noi teritorii sufletești, neexplorate încă.

„Prin muzica mea am cunoscut o lume nouă, sinceră, cu zâmbetul pe chip și cu o bucurie care radiază. Am pășit în lumea pe care o visam și mi-o doream, lumea oamenilor cu mintea deschisă, o lume în care poveștile se spun prin muzică. Prin «Open Minds» muzica mea de pian trece într-o nouă dimensiune a sensibilității și a percepției, iar în concertul de lansare vă promit că tot ceea ce voi îndrăgiți vi se va oferi din tot sufletul…și încă ceva în plus. «Open Minds» este mesajul meu de mulțumire dedicat prietenilor mei timișoreni pentru toată susținerea și încrederea oferită și, totodată, este un îndemn la toleranță, bucurie și prietenie”, a declarat Teo Milea.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore