AcasăStiriEvenimentTeo Milea, pe clape albe... şi negre

Teo Milea, pe clape albe… şi negre

“De un sfert de secol pe Teo Milea îl găseşti în faţa pianului. Viaţa lui însă nu-i doar alb şi negru, căci prin muzica sa transmite publicului stări în zeci de culori. Energia ce-i tâşneste din pian colorează suflete, umple goluri, aduce zâmbete”. Aşa sună anunţul pe pagina sa de Facebook… Îmbietor.

Primul său album de compoziţii proprii – „Pe clape albe… şi negre” are 7 piese, fiecare cu povestea ei perfect pictată în note muzicale. Iar după 60 de minute, te trezeşti cu sufletul departe, căci muzica lui te duce pe drumuri înca neumblate, în lumi ce încă asteaptă să fie cucerite.

Acest eveniment, cu totul altfel faţă de ce este Timişoara obişnuită, va avea loc în data de 5 martie 2014, de la ora 19:00, pe scena Filarmonicii Banatul. Preţul biletelor la Recitalul „Pe clape albe… şi negre” va fi unul unitar, de 15 lei. Tichetele vor fi puse în vânzare la casieria Filarmonicii Banatul începând cu data de 17 februarie 2014. În deschidere, Remember Ştefan Călărăşanu – inaugurare „Pianul încălţat”, moment prezentat de Robert Şerban.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente