„Nu sunt faimos dar sunt aromân” pentru cinefilii timişoreni

0
598

Evenimentul este unul destinat susţinerii Campaniei Help25, iar parteneriatul între La Steaua Film Studio, Asociaţia Oncohelp şi Teatrul Naţional al oraşului Timişoara va face posibilă proiectarea pe ecran a unei producţii unice. Realizat în regia lui Toma Enache, pelicula este caracterizată de critici drept o dramă romantică, ce descrie călătoria unui regizor faimos pornit în căutarea adevărului despre neamul său.

„Nu sunt faimos dar sunt aromân” a fost nominalizat în cadrul Festivalului de Film Babel, competiţie internaţională destinată filmelor vorbite în limbi minoritare, a câştigat în decembrie 2013 premiul „Maestrale Unica”, o medalie acordată de Parlamentul Italian, precum şi distincţia Parlamentului European pentru cea mai bună reprezentare a unei minorităţi lingvistice în Europa.

Prezentarea filmului la Teatrul Naţional Timişoara va avea loc în 15 februarie 2014, de la ora 19:00. Dat fiind că scopul acestui eveniment este unul umanitar, preţul unei invitaţii de o persoană va fi de 50 de lei. Toate fondurile obţinute din comercializarea biletelor vor fi oferite Campaniei Help25.

Spune-ţi opinia civilizat!