nu-sunt-faimos-dar-sunt-aroman-383497l

Evenimentul este unul destinat susţinerii Campaniei Help25, iar parteneriatul între La Steaua Film Studio, Asociaţia Oncohelp şi Teatrul Naţional al oraşului Timişoara va face posibilă proiectarea pe ecran a unei producţii unice. Realizat în regia lui Toma Enache, pelicula este caracterizată de critici drept o dramă romantică, ce descrie călătoria unui regizor faimos pornit în căutarea adevărului despre neamul său.

„Nu sunt faimos dar sunt aromân” a fost nominalizat în cadrul Festivalului de Film Babel, competiţie internaţională destinată filmelor vorbite în limbi minoritare, a câştigat în decembrie 2013 premiul „Maestrale Unica”, o medalie acordată de Parlamentul Italian, precum şi distincţia Parlamentului European pentru cea mai bună reprezentare a unei minorităţi lingvistice în Europa.

Prezentarea filmului la Teatrul Naţional Timişoara va avea loc în 15 februarie 2014, de la ora 19:00. Dat fiind că scopul acestui eveniment este unul umanitar, preţul unei invitaţii de o persoană va fi de 50 de lei. Toate fondurile obţinute din comercializarea biletelor vor fi oferite Campaniei Help25.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.