Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Nu sunt faimos dar sunt aromân” pentru cinefilii timişoreni

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
86 %
3.1kmh
75 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Evenimentul este unul destinat susţinerii Campaniei Help25, iar parteneriatul între La Steaua Film Studio, Asociaţia Oncohelp şi Teatrul Naţional al oraşului Timişoara va face posibilă proiectarea pe ecran a unei producţii unice. Realizat în regia lui Toma Enache, pelicula este caracterizată de critici drept o dramă romantică, ce descrie călătoria unui regizor faimos pornit în căutarea adevărului despre neamul său.

„Nu sunt faimos dar sunt aromân” a fost nominalizat în cadrul Festivalului de Film Babel, competiţie internaţională destinată filmelor vorbite în limbi minoritare, a câştigat în decembrie 2013 premiul „Maestrale Unica”, o medalie acordată de Parlamentul Italian, precum şi distincţia Parlamentului European pentru cea mai bună reprezentare a unei minorităţi lingvistice în Europa.

Prezentarea filmului la Teatrul Naţional Timişoara va avea loc în 15 februarie 2014, de la ora 19:00. Dat fiind că scopul acestui eveniment este unul umanitar, preţul unei invitaţii de o persoană va fi de 50 de lei. Toate fondurile obţinute din comercializarea biletelor vor fi oferite Campaniei Help25.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare