Locul de parcare al fiicei secretarului Primăriei, Ioan Cojocari, a fost desfiinţat FOTO/VIDEO

Date:

Situaţie aproape incredibilă aszăzi, în Timişoara. După ce Vocea Timişului a insistat pe lângă pirmarul Nicolae Robu, după ce am aflat „pe surse” că fiica secretarului Primăriei Timişoara,Ioan Cojocari nu mai are contract de rezervare pentru locul amenajat în faţa locului de muncă, primarul Timişoarei a pus mâna pe telefon şi i-a dat ordin şefului serviciului TimPark, Ionel Ursu, să ia măsurile ce se impun.

Muncitorii sosiţi la faţa locului cu o maşină ADP, pentru a „demonta” locul de parcare, nu aveau niciun fel de unelte asupra lor fiind nevoiţi să „împrumute” câteva chei pentru a demonta bornele metalice şi din plastic care „îngrădesc” acest loc de parcare.

După ce-au făcut rost de scule şi s-au pus pe treabă, oamenii s-au trezit că notara, care iniţial nu era la birou, îşi făcuse apariţia cu tot cu bolidul său, iar după ce i-a luat la întrebări de genul „Ce faceţi aici?”, „Cine v-a trimis?” prea-distinsa doamnă, a parcat, deşi muncitorii lucrau la dezasamblarea barierei montate în mijlocul locului de parcare. Fără a-i păsa de aceştia, femeia şi-a parcat maşina cu spatele, fiind la un pas minuscul de a-i călca cu maşina pe muncitori.

La doar câţiva paşi, doi poliţişti locali priveau cu surprindere „măreţele” fapte ale cucoanei, însă aceştia nu s-au sfiit nicio clipă să intervină, replicând sec: „Nu e misiunea noastră să intervenim în acest gen de cazuri!” Ca să vezi, dar oare Poliţia Locală ce „misiuni” are?

Un alt amănunt interesant este faptul că, aşa cum se poate verifica şi în imagini, madam Cojocari poartă în parbriz un abonament TimPark destinat unuia dintre autoturismele ce aparţin Primăriei Timişoara. Aceasta a avut contract pe un singur an, conform surselor noastre, acum circa 3 ani, contract pe care l-a reziliat la cerere. Paula Cojocari a beneficiat din plin, de atunci şi până astăzi, de beneficiile unui loc de parcare rezervat, gratuit, în plin Centrul Timişoarei, iar asta denotă faptul că Ionel Ursu, şeful Serviciului TimPark din cadrul Primăriei Timişoara „fucţionează” în stil P.C.R. (pile, cunoştinţe, relaţii), iar asta ne-a fost dovedit cel mai bine astăzi, când, la un simplu apel telefonic al primarului Nicolae Robu, a luat măsurile care se impuneau încă de demult. Nicolae Robu spunea, nu cu multă vreme în urmă că „nu se mai dau gratis abonamente TimPark, iar cele existente vor fi anulate, conform hotărârii luate de consilierii locali.

În urmă cu câteva zile, Vocea Timişului a făcut o solicitare scrisă către Serviciul TimPark prin intermediul căreia a solicitat datele concrete de semnare şi anulare a contractului de închiriere a locului de pacare al Paulei Cojocari, însă până la această dată nu am primit nici un răspuns.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

3 COMENTARII

  1. Asta nu-i nimic. In fata casei unde locuieste isi parcheaza masina in mijlocul strazii, iar vecinii sunt nevoiti sa o ocoleasca intrand pe acostament. De fiecare data cand trec pe acolo ma intreb daca e prost crescuta sau e doar proasta.

  2. Cat tupeu,
    Aceasta doamna notar isi permite un bolid de lux, dar nu isi permite 1000 ron cat ar costa un abonament la purtator pe un an.
    Asta este nesimtire curata, o mizerie de om

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare