2014-03-20-14.22.22

După ce a obținut în instanță o decizie irevocabilă de demolare a unei construcții ilegale ce aparține unei familii de țigani din cartierul Fabric, Primăria a trecut la fapte. Astăzi a început demolarea celor 6 etaje pe care proprietarii le-au adăugat, fără să aibă dreptul legal de intervenție asupra imobilului.

Clădirea se află pe strada Titu Maiorescu, fostă Musorgski, numărul 7. Primăria deține un sfert din clădire, adică nivelurile inferioare, restul fiind adăugate de proprietarul Neda Florian. Primarul a trecut astăzi prin zonă si a declarat:

Vom trece la execuția silită a demolării etajelor care au fost construite fără autorizație, pe strada Titu Maiorescu, nr. 7. Azi început azi demolarea. Cetățeanul în cauză a înțeles că legea e lege pentru toată lumea. Vreau să apreciez acest fapt, că a înțeles că a greșit și nu ne-a creat probleme, noi eram pregătiți să punem în aplicare această hotărâre judecătorească cu forța. S-au construit 3 etaje în plus față de ce era permis pe autorizație, și nu numai că s-au construit, dar acele etaje sunt și extrem de urâte. Noi am procedat conform legii și am rezolvat problema.” a explicat primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here