Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEveniment"Timişoara mea - locuri, oameni, momente". Concurs pentru iubitorii de fotografie

„Timişoara mea – locuri, oameni, momente”. Concurs pentru iubitorii de fotografie

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană, în colaborare cu Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara, cu Uniunea Artiștilor Plastici, cu Asociația Timișoreană de Fotografie, cu Petru Ilieșu – inițiator al noțiunii Timișoara – Open Art City  și cu pictorul Mateas Marius Bolza organizează în perioada 22 – 31 martie 2014 concursul de fotografie “Timișoara mea – locuri, oameni, momente”, după care urmează perioada de evaluare a fotografiilor și anunțarea publică a câștigătorilor în perioada 10 – 11 aprilie 2014.

În cadrul competiţiei se pot înscrie persoanele ce consideră că au surprins o fotografie care reflectă una dintre următoarele două teme: bogăția arhitecturală a orașului sau noțiunea de Open Art City. Fiecare participant poate transmite cel mult 5 fotografii, iar pentru fiecare dintre acestea va trebui să menționeze tema reprezentativă. Fotografiile vor fi publicate și pe pagina de Facebook a proiectului Timișoara 2021, precum și pe site-ul oficial www.timisoara2021.ro.

Participanţii pot obţine fie premiul pentru „Cea mai sugestiva fotografie privind bogăția arhitecturală a Timișoarei”, care va consta într-o lucrare în ceramică oferită de Facultatea de Arte și Design, din cadrul Universității de Vest Timișoara, fie premiul pentru „Fotografia care exprimă cel mai bine noțiunea de Timișoara – Open Art City”, care va consta într-o pictură în ulei donată de pictorul timișorean Mateas Marius Bolza.

Juriul concursului de fotografie va fi format din: lector univ. Corina Nani –  Facultatea de Arte și Design Timișoara, Ioan Szekernyes – președinte al Uniunii Artiștilor Plastici Timișoara, conf.dr. Lucian Ionică – vicepreședinte al Asociației Timișorene de Fotografie și expert în film și televiziune, Petru Ilieșu – scriitor și inițiator al noțiuniiTimișoara – Open Art City şi pictorul Mateas Marius Bolza.

Acest concurs se derulează în cadrul campaniei de informare a publicului Campania „Cultura unește comunitatea” și își propune să mobilizeze cât mai multe persoane pentru a se implica în activitățile din cadrul proiectului de candidatură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare