Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişoreanul Florin Ilie revine în ring la 40 de ani! Vezi când va lupta din nou EXCLUSIV FOTO+VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Gala SuperKombat, programată pe 12 aprilie 2014, la Reşiţa, va însemna revenirea luptătorului timişorean Florin Ilie în sportul de performanţă. Deşi împlineşte 40 de ani pe 1 aprilie, unul dintre cei mai buni luptători ai Timişoarei, vrea să demonstreze că încă nu şi-a încheiat socotelile cu ringul şi cu atât mai puţin cu adversarii săi.

Chiar dacă nu-şi cunoaşte încă numele oponentului, e cert faptul că Florin Ilie va lupta la categoria 88 de kilograme, iar adversar îi va fi, după toate probabilităţile, un olandez foarte înalt care a câştigat ultimele patru meciuri prin knock-out. Ultimul meci câştigat de olandez a fost în Rusia.

„Florin Ilie revine după o perioadă lungă, de pauză, o perioadă în care sa întreţinut făcând mult sport. Este un exemplu pentru noua generaţie, acesta fiind şi mesajul lui: <<un nou început>>! Vrea să demonstreze că vârsta nu are limite atunci când te antrenezi, atunci când te pregăteşti şi când îţi doreşti asta din suflet” ne-a declarat Alin Fălcuşan, antrenorul lui Florin Ilie. Sportivul va lupta la Reşiţa sub culorile Clubului Sportiv Knock Down Timişoara.

Vezi mai jos de ce spune antronerul său că meciul de luna viitoare nu va fi unul de retragere, ci unul de revenire, chiar dacă sportivul va avea deja 40 de ani la data la care va urca din nou în ring. Fălcuşan anunţă că după meciul de la Reşiţa, Ilie va lupta, cel mai probabil acasă, la Timişoara.

Evenimentul ce va avea loc pe 12 aprilie, la Sala Sporturilor din Reşiţa şi va fi transmis inclusiv în direct de postul Eurosport. În cadrul Galei Reşiţene, între sportivii români care vor urca în ring se regăsesc şi Cătălin Moroşanu şi Raul Cătinaş.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Gala „Danger Superfight” aduce VEDETELE kickbox-ului la Timișoara. Vezi cine intră în RING

Cea de-a doua ediție a galei de kickbox "Danger Superfight" propune pasionaților de lupte...

Românul Benjamin Adegbuyi luptă cu Verhoeven pentru a deveni CAMPION MONDIAL la categoria grea din kickbox

Luptătorul originar din Cluj va deveni al doilea român din istorie care luptă pentru...

”Moartea din Carpați” va lupta cu Badr Hari! Moroșanu: ”Te voi MÂNCA de viu!” VIDEO

Cei doi sportivi s-au duelat pentru prima oară în ring, în cadrul unei gale...