Timișoara – „Cel mai dinamic oraș din România”, conform Forbes. Vezi anunțul lui Robu

- Advertisement -

Forbes România a organizat la București Gala „Best Cities Awards”, eveniment la care au fost prezenți reprezentanți ai autorităților locale din marile orașe ale României, precum și membri ai mediului de afaceri.

În cadrul evenimentului a fost prezentată ediția special a revistei „Forbes România” dedicate celor mai bune 40 de orașe pentru afaceri.

Anul trecut, la prima ediție a topului „Forbes 40 cele mai bune orașe pentru afaceri” pe primul loc s-a clasat Timișoara, care a fost urmată de București și de Cluj Napoca. Conform juriului, orașul nostru a fost ales atunci pentru că serviciile și industria erau în plină ascensiune, fiind stimulate de facilități date de autorități, dar și datorită accesului la infrastructura dezvoltată a Europei de Vest.

Pentru întocmirea topului, Forbes ia în considerare PIB-ul orașelor, numărul de universități, nivelul de dezvoltare a infrastructurii, numărul de clădiri de birouri, facilitățile fiscal, stocul rezidențial, stocul office, stocul de parcuri logistice și industrial, prezența investitorilor importanți, și nivelul de comunicare din partea autorităților.

Și anul acesta Timișoara a fost premiată la Gală. Nicolae Robu, edilul orașului, prezent la București ca reprezentant al autorităților locale, a anunțat pe Facebook faptul că Timișoarei i-a fost decernat premiul de „Cel mai dinamic oraș”.

 „TIMISOARA -CEL MAI DINAMIC ORAS DIN ROMANIA

Tocmai s-a încheiat, la București, unde încă mă aflu, ceremonia de acordare a premiilor prestigioasei reviste Forbes pe 2013, desfășurată sub genericul „Best Cities Awards”. Am fost onorat si extrem de fericit sa primesc, pentru Timișoara, premiul „CEL MAI DINAMIC ORAS”, ca o recunoaștere a tot ce se întâmplă la ora actuală în orașul nostru drag. Mulțumesc revistei Forbes, mulțumesc colegilor din Primărie care trag alaturi de mine, mulțumesc firmelor care implementează proiectele și mulțumesc timișorenilor că înțeleg și suportă vicisitudinile schimbării în bine în forță a Timișoarei, prin cele 100 de șantiere existente în oraș.”

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=svOcU2eEVzY&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare