ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Omagii pentru eroii care au sfârşit luptând pentru România, în faţa Catedralei Mitropolitane

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ostaşii care s-au jertfit în cele două războaie mondiale au fost omagiați astăzi, de Ziua Eroilor, în cadrul unei ceremonii speciale, în fața Monumentului Crucificării din fața Catedralei Mitropolitane. Ceremonialul a constat dintr-o slujbă religioasă omagiată de Mitropolitul Banatului Ioan Selejan şi de un sobor de preoţi, depuneri de coroane şi o defilare militară.

„Este o zi importantă în istoria neamului românesc. Pe de o parte este o sărbătoare creștină, pentru că sărbătorim Înălțarea Domnului după 40 de zile, pe de altă parte sărbătorim Ziua Eroilor care s-a stabilit de guvern să fie deodată cu această zi creștină. Este un moment foarte important de a ne apleca cu pioșenie ca să spun așa asupra evenimentelor din trecut și să luăm aminte că ostașii români au luptat pentru drepturile românilor, pentru libertate,pentru democrație, pentru toate lucrurile de care noi bucurăm în acest moment și cred că și noi ar trebui în continuare să încercăm să luptăm pentru aceste valori democratice”, a declarat Călin Dobra, preşedintele Consiliul Judeţean Timiş.

„Sărbătorim astăzi Ziua Eroilor, este și o zi de sărbătoare Înălțarea Domnului. Cu toții astăzi am fost prezenți pentru a aduce un omagiu eroilor care s-au jerfit în cele două conflagrații modiale, dar eu consider că eroi sunt și cei care mai sunt în viață, e vorba de veteranii de război, eroi mai sunt și cei care se jertfesc în continuare pentru a apăra bunurile și viața oamenilor, aici mă refer la cei de la jandarmi, poliție și pompieri. Am prezentat și un mesaj din partea prim –ministrului, iar acum urmează și cea de-a doua parte a acestui eveniment, același ceremonial la Cimitirul Eroilor din Calea Lipovei”,a declarat prefectul Mircea Băcală.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore