AcasăStiriCulturaPelerinajul Floriilor a avut loc sâmbătă seara, la Timișoara FOTO

Pelerinajul Floriilor a avut loc sâmbătă seara, la Timișoara FOTO

Sâmbătă 4 aprilie 2015. începând cu ora 17:00 și până la ora 18:00, s-a organizat îndătinatul pelerinaj al Floriilor care a pornit din faţa Operei Române din Timişoara, unde s-au rostit rugăciuni pentru eroii martiri ai Timişoarei şi ai neamului românesc, pentru oraşul şi ţara noastră. La acest pelerinaj au participat grupuri de tineri şi de credincioşi din parohiile timişorene, precum şi reprezentanţi ai Asociaţiei Studenţilor Creştini Ortodocşi.

Procesiunea Floriilor s-a încheiat la Catedrala mitropolitană, unde au fost întâmpinaţi de Înaltpreasfinţitul Părinte Ioan Mitropolitul Banatului, apoi a urmat slujba vecerniei cu litie.

Tot ieri, în ajunul sărbătorii Floriilor, de la ora 12:30 la Muzeul Catedralei mitropolitane a avut loc vernisajul expoziţiei de icoane ”Lumina florilor de Paşti”, realizate de copiii atelierului de pictură ”Buna Vestire”, alături de copiii şcolii ”Sfântul Antim Ivireanul” şi grădiniţei ”Troiţa”. Expoziţia este coordonată de Eva Kelemen şi Teodora Cîmpean, informează Mitropolia Banatului.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente