Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriHoţi de buzunare, prinşi de Poliţia Locală şi criminaliştii IPJ. Ce alte...

Hoţi de buzunare, prinşi de Poliţia Locală şi criminaliştii IPJ. Ce alte nereguli au constatat oamenii legii

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii de la Investigații Criminale, Compartimentul Furturi din Buzunare şi cei de la Poliţia Locală au efectuat o serie de controale comune pentru depistarea hoţilor de buzunare care prădează călătorii RATT.

„Echipe mixte de polițiști locali și polițiști de la structura specializată în cercetarea cazurilor de furt au acționat având drept scop principal descurajarea persoanelor care se ocupă cu sustragerea de bunuri de la călători. S-a acționat pe mai multe linii, cu preponderență pe zonele Traian până în Piața 700 și de aici pe zona centrală până la Gara de Nord. În cadrul acțiunii au și fost depistate două persoane, M.S. și M.M., cunoscute ca făcând parte din categoria hoților de buzunare, care se aflau în zona Sinaia, aceștia fiind preluați de polițiști și duși la Secția 1 Poliție pentru verificări. Pe parcursul acțiunii au mai fost constatate fapte de natură contravențională, fiind aplicate 15 sancțiuni pentru apelarea la mila publică, consum de alcool etc. Poliția Locală Timișoara va organiza periodic astfel de acțiuni cu efective mărite, existând permanent o preocupare în combaterea faptelor care contravin normelor legale de orice natură și în special a furturilor din buzunare care sunt comise pe mijloacele de transport în comun și în stațiile acestora”, a informat Poliţia Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca de obicei, gargară! Primarul Dominic Fritz nu a obținut nici o victorie de etapă la bugetul local, nici măcar în cazul clubului Heaven

Duminică, în plină caniculă, primarul Timișoarei Dominic Fritz a înviorat atmosfera pe Facebook. Din...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...

Patru candidaţi au rămas în cursa pentru funcţia de director al Poliţiei Locale Timişoara!

Patru candidați admiși la concursul pentru postul de director executiv al Poliției Locale Timișoara!...