Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Hoţi de buzunare, prinşi de Poliţia Locală şi criminaliştii IPJ. Ce alte nereguli au constatat oamenii legii

- Advertisement -

Poliţiştii de la Investigații Criminale, Compartimentul Furturi din Buzunare şi cei de la Poliţia Locală au efectuat o serie de controale comune pentru depistarea hoţilor de buzunare care prădează călătorii RATT.

„Echipe mixte de polițiști locali și polițiști de la structura specializată în cercetarea cazurilor de furt au acționat având drept scop principal descurajarea persoanelor care se ocupă cu sustragerea de bunuri de la călători. S-a acționat pe mai multe linii, cu preponderență pe zonele Traian până în Piața 700 și de aici pe zona centrală până la Gara de Nord. În cadrul acțiunii au și fost depistate două persoane, M.S. și M.M., cunoscute ca făcând parte din categoria hoților de buzunare, care se aflau în zona Sinaia, aceștia fiind preluați de polițiști și duși la Secția 1 Poliție pentru verificări. Pe parcursul acțiunii au mai fost constatate fapte de natură contravențională, fiind aplicate 15 sancțiuni pentru apelarea la mila publică, consum de alcool etc. Poliția Locală Timișoara va organiza periodic astfel de acțiuni cu efective mărite, existând permanent o preocupare în combaterea faptelor care contravin normelor legale de orice natură și în special a furturilor din buzunare care sunt comise pe mijloacele de transport în comun și în stațiile acestora”, a informat Poliţia Locală.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore