Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Roxana Iliescu şi Titu Bojin, război pe membri. Ce acuze îşi aduc reciproc

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
13.9 ° C
15.1 °
11.1 °
76 %
2.6kmh
23 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
22 °

Conflict între Roxana Iliescu, vicepreşedinte PMP Timiş şi şeful UNPR Titu Bojin. După ce formaţiunile politice din care aceştia fac parte au fuzionat, dar actul care consfințea fuziunea a fost suspendat de instanţă la cererea UNPR, cele două tabere au început să îşi împartă oamenii.

„Prin prezentul comunicat de presă vreau să atrag atenția asupra unui demers lipsit de temei și cu consecințe grave, înaintat la Institutia Prefectului Timis de către un fost lider UNPR, domnul Titu Bojin.

Mai exact, domnia sa a înțeles să facă demersuri privind excluderea a 4 foști membri UNPR, urmărind în mod clar pierderea de către aceștia a calității de consilieri locali, funcții deținute în prezent în cadrul consiliului local din primăria comunei Săcălaz și primăria comunei Checea.

Dincolo de aspectele ce țin de moralitate, care ar fi trebuit să fie în acest caz argumente împotriva unor astfel de ” execuții „, în opinia mea există și argumente de ordin juridic de care ar fi trebuit să se țină cont”, a anunţat astăzi Rixana Iliescu.

Titu Bojin a explicat că fuziunea nu este valabilă şi că Roxana Iliescu ştie foarte bine acest lucru. „Să ne arate ea sentința definitivă de fuziune. Ea este jurist și ştie mai bine că nu există un act care să consfințească fuziunea. Astăzi există UNPR și PMP. Când va fi un act de la ICCJ eu nu o să pot să îmi mai permit să exclude oameni.

Astăzi eu mi-am permis să îi dau afară pe cei care susțin că și-au făcut adeziunea la PMP. De ce din 56 de consilieri pe care îi are UNPR în Timiș doar 4 nu au vrut să își confirme apartenența politică la UNPR. Cei 4 nu vor pentru că le-au spus Roxana și Dorin Cândea că nu poate nimeni să îi dea afară”, a clarificat Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare