Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

EXCLUSIV! PMP Timiş i-a retras sprijinul politic Roxanei Iliescu! Ce anunţă vicepreşedintele CJ Timiş

- Advertisement -

Mişcare de ultimă oră în PMP Timiş, unde conducerea organizaţiei a decis retragerea sprijinului politic pentru Roxana Iliescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş şi pentru Fedor Maşniţa, consilier municipal la Lugoj. Ambii au confirmat informaţiile pentru Vocea Timişului.ro şi au comentat decizia luată de noua conducere a PMP Timiş, reprezentată de Radu Şumălan şi secretarul Dorin Câdea.

Fedor Maşniţa ne-a declarat că „S-a votat, eu nu am fost acolo, secretarul general Dorin Cândea a votat prin telefon, că nu era prezent şi mai nişte colegi, dar din ceea ce spune statutul a fost o chestie ilegală. Mi s-a retras sprijinul politic mie şi Roxanei Iliescu. Pe mine făceau mari presiuni să mă retrag şi să nu o mai susţin pe Roxana. Cândea şi profesorul Sumălan, mă ameninţau că o să am de pierdut chiar funcţia de consilier”.

Roxana Iliescu ne-a spus şi ea că „Au votat excluderea mea în seara asta, au fost două voturi chiar prin telefon. Eu voi contesta prin faptul că sunt vicepreşedinte la nivel naţional, ei trebuie să meargă cu votul ăsta în forul de conducere al partidului, în Colegiu Naţional şi bineînţeles că voi contesta. Am informaţii că au votat la vedere, iar conform statutului nostru, votul legat de persoane este un vot secret. Nu ştiu mai multe amănunte, nu ştiu nici măcar cine face parte din nou CEJ. (…) Noi mâine avem şedinţă la nivel naţional”. Iliescu spune că noua conducere a PMP a urmărit să o elimine din funcţia de vicepreşedinte al CJ Timiş. Ieri, Roxana Iliescu anunţa în cadrul unei conferinţe de presă că membrii PMP care nu au complotat la debarcarea ei de la şefia partidului sunt supuşi la presiuni de Şumălan şi echipa lui.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore