Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

EXCLUSIV! PMP Timiş i-a retras sprijinul politic Roxanei Iliescu! Ce anunţă vicepreşedintele CJ Timiş

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Mişcare de ultimă oră în PMP Timiş, unde conducerea organizaţiei a decis retragerea sprijinului politic pentru Roxana Iliescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş şi pentru Fedor Maşniţa, consilier municipal la Lugoj. Ambii au confirmat informaţiile pentru Vocea Timişului.ro şi au comentat decizia luată de noua conducere a PMP Timiş, reprezentată de Radu Şumălan şi secretarul Dorin Câdea.

Fedor Maşniţa ne-a declarat că „S-a votat, eu nu am fost acolo, secretarul general Dorin Cândea a votat prin telefon, că nu era prezent şi mai nişte colegi, dar din ceea ce spune statutul a fost o chestie ilegală. Mi s-a retras sprijinul politic mie şi Roxanei Iliescu. Pe mine făceau mari presiuni să mă retrag şi să nu o mai susţin pe Roxana. Cândea şi profesorul Sumălan, mă ameninţau că o să am de pierdut chiar funcţia de consilier”.

Roxana Iliescu ne-a spus şi ea că „Au votat excluderea mea în seara asta, au fost două voturi chiar prin telefon. Eu voi contesta prin faptul că sunt vicepreşedinte la nivel naţional, ei trebuie să meargă cu votul ăsta în forul de conducere al partidului, în Colegiu Naţional şi bineînţeles că voi contesta. Am informaţii că au votat la vedere, iar conform statutului nostru, votul legat de persoane este un vot secret. Nu ştiu mai multe amănunte, nu ştiu nici măcar cine face parte din nou CEJ. (…) Noi mâine avem şedinţă la nivel naţional”. Iliescu spune că noua conducere a PMP a urmărit să o elimine din funcţia de vicepreşedinte al CJ Timiş. Ieri, Roxana Iliescu anunţa în cadrul unei conferinţe de presă că membrii PMP care nu au complotat la debarcarea ei de la şefia partidului sunt supuşi la presiuni de Şumălan şi echipa lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

”Linia întâi” din Partidul Miscarea Populara Timis, RUȘINEA electorala a Banatului

Partidul fostului președinte Traian Băsescu, Mișcarea Populara, a devenit în pre-campania electorala din această...

Vicepresedinte al CJ Timis, obligat de seful de partid sa voteze impotriva bugetului institutiei

Gest fără precedent în plenul Consiliului Județean Timiș. Vicepreședintele instituției, Roxana Iliescu, a...

OFICIAL PSD a retras sprijinul politic guvernului condus de timişoreanul Sorin Grindeanu. Ce declară Liviu Dragnea

Soarta guvernului condus de timişoreanul Sorin Grindeanu a fost tranşată, în această seară, în...