Membrii PMP Timiş care nu au vrut să ia parte la mazilirea Roxanei Iliescu, şicanaţi cu ajutorul unei fiţuici online IMPACTPRESS

Date:

Nu au vrut să ia parte la demersul pentru îndepărtarea Roxanei Iliescu de la conducerea PMP Timiş, demers iniţiat de Marius Dugulescu – consilier local, Dorin Cândea – consilier judeţean, Sorin Cociobea – vicepreşedinte al formaţiunii, deputatul Cornel Sămărtinean şi preşedintele Radu Şumălan, iar acum trag ponoasele. Vorbim despre mai mulţi membri PMP care au ieşit astăzi în conferinţă de presă alături de Roxana Iliescu, fostul lider al organizaţiei judeţene pentru a se plânge că sunt şicanaţi de Şumălan şi ,,slugile” lui.

„De la acel moment aceşti colegi sunt supuşi şantajului, ameninţărilor de tot felul. Un exemplu concret pe care vreau să vi-l dau este colegul meu Fedor Maşniţa, consilier local la Lugoj. Vreau să vă spun că s-au făcut presiuni foarte mari să ia parte la jocul colegilor, dar colegul meu a rămas foarte ferm pe poziţii şi nu acceptat nici să semneze acea hârtie şi nici să plece la Bucureşti. Urmarea a fost foarte clară, denigrarea lui pe IMPACTPRESS.ro şi după acea denigrare, poate vi se pare amuzant, dar să ştiţi că în baza acelui articol echipa de la Lugoj a semnat luni pentru retragerea sprijinului politic. Este foarte adevărat că acest demers trebuie să urmeze anumiţi paşi, dar sunt convinsă că cei de la Lugoj nu au făcut acest demers întâmplător, ci că urmează o strategie foarte bine pusă la punct”, a declarat Iliescu. Aceasta a comentat şi că în prezent se fac demersuri pentru retragerea sprijinului politic, astfel încât să nu mai poată ocupa funcţia de vicepreşedinte al CJ Timiş. Iliescu spune însă că poate renunţa la funcţie în orice clipă fără regrete. Cât priveşte revenirea la şefia PMP, atitudinea pemepistei e similară cu cea a preşedintelui interimar al PNL Timiş, Nicolae Robu. Iliescu spune că nu crede că mai poate colabora cu oameni precum Dorin Cândea, secretar general al filialei Timiş.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare