Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Alegeri la Primăria Checea. Cine sunt candidaţii care se bat pentru fotoliul de primar

- Advertisement -

Competiţia acerbă dată între partidele din Timiş pentru funcţia de primar al comunei Checea a ajuns la final. Astăzi, oamenii din localitate sunt aşteptaţi la vot pentru a-şi alege un nou primar, după ce fostul edil Dorin Birdean a decedat.

În cursa pentru fotoliul de primar au intrat trei candidaţi: Cristian Oniţă, şeful ALDE Checea, care este susţinut de PSD, ALDE şi UNPR, pemepista Aranca Valea şi Daniel Florea, viceprimar al comunei din partea PNL. Dacă în presă s-a vorbit mai puţin despre proiectele candidaţilor pentru localitate, din campanie nu a lispit circul. PMP a acuzat PNL că a impus în cursă un candidat care se află în incompatibilitate. Conform pemepiştilor, Florea deţine un PFA cu care ar fi atras 40.000 de euro fonduri de la Uniunea Europeană în timp ce era viceprimar. Liberalii susţin încă că acuzele PMP sunt invenţii şi că incompatibilităţile pot fi constatate doar de Agenţia Naţională de Integritate. Preşedinţii PNL şi PMP, Ludovic Orban şi Traian Băsescu au venit la Checea pentru a se întâlni cu locuitorii din comună.

Rămâneţi pe Vocea Timişului pentru a afla detalii legate de scrutin, incidente, dar şi rezultatul votului.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss
Tiberiu Kiss
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore