Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Vasile Blaga, aşteptat să îşi reia activitatea în PNL. Ce funcţie poate ocupa

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Vasile Blaga ar putea reveni pe cai mari în PNL. Fost lider al pedeliștilor, înainte de fuziunea dintre PDL și PNL, Blaga a fost cercetat într-un dosar de trafic de influență, însă a fost achitat în primă instanță. Întrebat în cadrul vizitei la Timişoara dacă Blaga mai are șase să revină într-o funcție importantă în cadrul PNL, Ludovic Orban a declarat că „este o decizie a instanței pe care o respect. Mă bucur pentru colegul meu că a fost achitat și că s-a dovedit că acuzațiile formulate de procurori nu sunt reale și nu sunt demonstrate, dovedite și am încredere că se va menține aceeași decizie și la Curtea de Apel. Conform statutului foștii președinți ai partidului care au fost aleși de congres sunt membri cu drept de vor în Biroul Politic al Partidului. Cât timp a fost sub incidența prevederilor de integritate domnul Blaga nu a ocupat această poziție, dar dacă domnul Blaga vrea să exercite această poziție la care are dreptul în conformitate cu prevederile statutare este oricând binevenit”.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare