Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

PSD nu se dezminte. Cum au jucat social-democrații, la cacealma, în Comisia Juridică din Parlament

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Parlamentarii Partidului Naţional Liberal membrii ai Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi din Camera Deputaţilor au dovedit consecvenţă la votul de astăzi şi au votat pentru încuviinţarea cererilor de arestare preventivă a unor colegi deputaţi, solicitări înaintate Parlamentului României de către Parchetul General.

Toţi membrii PNL din Comisia Juridică au dovedit, încă o dată, că respectă şi apără independenţa justiţiei, susțin liberalii, prin intermediul unui comunicat de presă. Din păcate, din nou, majoritatea controlată de PSD în această Comisie a ales să joace un joc dublu, care nu face cinste şi întinează imaginea Parlamentului României.

”Partidul Naţional Liberal îşi exprimă dorinţa fermă ca astfel de practici să nu îşi mai găsească locul în cel mai important for democratic al ţării şi îi somăm pe colegii deputaţi din PSD, UNPR, PC-PLR şi UDMR să nu mai interfereze cu actul de justiţie” au precizat liberalii.

Reuniți în plen, deputații au adoptat, prin vot final, raportul de respingere formulat de Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi, referitor la Propunerea legislativă pentru amnistierea unor infracţiuni şi graţierea unor pedepse – lege organică (293 voturi pentru, 1 împotrivă, 1 abţinere), după care s-a trecut la analiza cererii ministrului Justiţiei şi Proiectul de Hotărâre privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului Ion Diniţă (274 voturi pentru, 55 împotrivă).

Camera Deputaţilor a adoptat, de asemenea, prin vot secret cu bile (248 voturi pentru, 63 împotrivă), cererea ministrului Justiţiei, însoţită de solicitarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Ioan Adam, formulată în Dosarul nr. 63/P/2012 al Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Braşov, precum şi cererea ministrului Justiţiei, însoţită de solicitarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, de încuviinţare a percheziţiei domiciliare, a reţinerii şi arestării preventive a domnului deputat Mircea Roşca, formulată în Dosarul nr.192/P/2014 al Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Ploieşti (220 voturi pentru, 65 împotrivă).

Și uite-așa continuă cei din PSD să se joace de-a ”baba-oarba”. Asta în situația în care PNL susține adevărul, în caz contrar, alegătorii îi vor taxa și pe ei, la fel cum au făcut cu social-democrații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Partidul lui Liviu Dragnea nu va avea nicio priză feroce la bănățeni, atâta timp cât vinde pielea ursului din pădure

Adevărul e că nici celelalte partide tradiționale, gen PSD și PNL, nu o duc...

PSD, împotriva inițiativei conducerii Spitalului Municipal de a obliga personalul medical să poarte dispozitive de supraveghere la locul de muncă

Partidul Social Democrat se declară revoltat de inițiativa conducerii Spitalului Municipal din Timişoara de...

Reevaluare tovărășească! Cum a ajuns PSD de la ”dușman” la ”adversar”, după trântirea moțiunii de cenzură

De departe, în ultimele două luni, cea mai mare activistă politică, atât în războiul...