AcasăStiriSocialEXCLUSIV! Patronul Îngerii Galbeni, Răzvan Nedelcu, CONDAMNAT la puşcărie cu executare. Câţi...

EXCLUSIV! Patronul Îngerii Galbeni, Răzvan Nedelcu, CONDAMNAT la puşcărie cu executare. Câţi ani va sta după gratii

Răzvan Nedelcu, patronul companiei Îngerii Galbeni, care ridica ilegal maşinile parcate în mai multe zone din Timişoara, a fost condamnat la trei ani şi zece luni cu executare, în unul din procesele deschise împotriva sa de şoferii păgubiţi. Este vorba despre litigiul privind vătămarea corporală a mai multor proprietari de maşini cărora Nedelcu le ridicase maşinile şi pe care i-a bătut pentru că au ridicat obiecţii. Practic, Nedelcu a decis să meargă la puşcărie declarând în faţa instanţei că preferă să fie închis decât să le plătească păgubiţilor care l-au dat în judecată daunele care se ridică la aproximativ 20.000 de euro. Condamnarea este în primă instanţă, avocaţii lui Nedelcu având posibilitatea să o atace.

Abuzurile companiei Îngerii Galbeni nu au putut fi stopate de autorităţile locale, care ani întregi au ridicat din umeri, spre disperarea şoferilor din Timişoara care se vedeau nevoiţi să plătească sume exorbitante de bani pentru a-şi ridica maşinile. Activitatea companiei a încetat după ce Vocea Timişului a organizat mai multe proteste în parcarea de pe strada Miresei, de unde Îngerii Galbeni ridicau maşini. Răzvan Nedelcu este cercetat şi într-un dosar de pornografie infantilă, unde deocamdată instanţa nu a dat o sentinţă. Detalii legate de abuzurile companiei puteţi citi aici şi aici.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente