194-de-ani-de-la-înfiinţarea-Poliţiei-Române16

Sute de elevi ai școlilor timișorene au fost prezenți, vineri dimineață, în curtea Inspectoratului Județean al Poliției Timiș, pentru a sărbători alături de oamenii legii Ziua Poliției. Micuții au avut parte de un adevărat spectacol, ce a cuprins demonstrații de luptă și dresaj canin, dar și expoziții de armament.

Curtea Inspectoratului Județean al Poliției Timiș s-a umplut de copii, vineri dimineață. Pentru aceștia oamenii legii au pregătit expoziții în cadrul cărora au prezentat armamentul din dotare și exerciții de luptă.

„Ne bucurăm la fel de mult ca în fiecare an să vă avem oaspeți. Vă dorim ca și astăzi, pe o vreme frumoasă, să vă oferim câteva aspecte din activitatea Serviciului de Acțiuni Speciale privind exerciții de acțiune și intervenție specifice Poliție Române și mai ales specifice judțeului Timiș. Vă asigurăm că facem în fiecare zi tot ce depinde de noi pentru a vă oferi garanția liniștei și siguranței de care dumneavoastră aveți nevoie. La mulți ani!”, le-a spus celor prezenți Ion Mirescu, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.