ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Polițiștii timișoreni au făcut demonstrații de tehnici de luptă și dresaj canin pentru sute de elevi timișoreni

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sute de elevi ai școlilor timișorene au fost prezenți, vineri dimineață, în curtea Inspectoratului Județean al Poliției Timiș, pentru a sărbători alături de oamenii legii Ziua Poliției. Micuții au avut parte de un adevărat spectacol, ce a cuprins demonstrații de luptă și dresaj canin, dar și expoziții de armament.

Curtea Inspectoratului Județean al Poliției Timiș s-a umplut de copii, vineri dimineață. Pentru aceștia oamenii legii au pregătit expoziții în cadrul cărora au prezentat armamentul din dotare și exerciții de luptă.

„Ne bucurăm la fel de mult ca în fiecare an să vă avem oaspeți. Vă dorim ca și astăzi, pe o vreme frumoasă, să vă oferim câteva aspecte din activitatea Serviciului de Acțiuni Speciale privind exerciții de acțiune și intervenție specifice Poliție Române și mai ales specifice judțeului Timiș. Vă asigurăm că facem în fiecare zi tot ce depinde de noi pentru a vă oferi garanția liniștei și siguranței de care dumneavoastră aveți nevoie. La mulți ani!”, le-a spus celor prezenți Ion Mirescu, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore