Zi sub semnul emoțiilor pentru elevii care au absolvit clasa a VIII-a. Astăzi, peste 4.000 de elevi din Timiș au susținut prima probă a Evaluării Naţionale, la Limba și literatura română. Nu mai puțin de 54 de centre de examen au fost deschise în județ pentru evaluarea celor 4.308 candidați înscrişi.

Subiectele primite de elevi la proba de la Limba și literatura română au fost argumentarea genului liric pornind de la poezia „Ploaia” de Magda Isanos și o compunere liberă despre o întâmplare la o competiţie sportivă. Următoarea probă va avea loc miercuri, 21 iunie, atunci când elevii vor susține examenul scris la Matematică. Proba la Limba și literatura maternă este programată pentru joi, 22 iunie. Rezultatele finale vor fi afișate în data de 26 iunie, până la ora 16. Elevii nemulțumiți de notele primite pot depune contestații în intervalul ora 16- 20, urmând ca rezultatele finale să fie afișate în 30 iunie.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.