Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăDeputatul Simonis, "executat" de conducerea PSD pentru că îl susţine pe Grindeanu....

Deputatul Simonis, „executat” de conducerea PSD pentru că îl susţine pe Grindeanu. Suciu, propagandist pe Facebook

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aşa cum a anunţat încă de la excluderea premierului Sorin Grindeanu din PSD, conducerea partidului a luat măsuri împotriva celor care îl susţin pe acesta pentru a rămâne în fruntea guvernului. Deputatul de Timiş Alfred Simonis este primul executat de Liviu Dragnea. Acesta a fost destituit din funcţia de secretar al grupului PSD din Camera Deputaţilor. Simonis a fost extrem de vehement în susţinerea sa faţă de premierul Sorin Grindeanu. Pesedistul din Timiş nu a fost însă exclus şi din PSD, păstrându-şi funcţiile de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene şi pe cea de lideri al tinerilor social-democraţi din judeţ.

În antiteză cu situaţia lui Simonis, deputatul Matei Suciu a început campanie pro Liviu Dragnea pe Facebook, acolo unde a postat un link spre o ştire în care se anunţă că PSD are destui susţinători pentru a-l demite pe Sorin Grindeanu. Amintim că Matei Suciu a fost declarat incompatibil de ANI, fiind în conflict de interese pe vremea cât a fost senator din partea PSD Timiş şi a deţinut în paralel şi calitatea de administrator al unei firme. Suciu refuză să demisioneze pe motiv că a fost ales de cetăţeni, în condiţiile în care a ajuns în Parlament după ce Călin Dobra a renunţat la mandatul său de deputat pentru a prelua şefia CJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare