Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Deputatul Simonis, „executat” de conducerea PSD pentru că îl susţine pe Grindeanu. Suciu, propagandist pe Facebook

- Advertisement -

Aşa cum a anunţat încă de la excluderea premierului Sorin Grindeanu din PSD, conducerea partidului a luat măsuri împotriva celor care îl susţin pe acesta pentru a rămâne în fruntea guvernului. Deputatul de Timiş Alfred Simonis este primul executat de Liviu Dragnea. Acesta a fost destituit din funcţia de secretar al grupului PSD din Camera Deputaţilor. Simonis a fost extrem de vehement în susţinerea sa faţă de premierul Sorin Grindeanu. Pesedistul din Timiş nu a fost însă exclus şi din PSD, păstrându-şi funcţiile de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene şi pe cea de lideri al tinerilor social-democraţi din judeţ.

În antiteză cu situaţia lui Simonis, deputatul Matei Suciu a început campanie pro Liviu Dragnea pe Facebook, acolo unde a postat un link spre o ştire în care se anunţă că PSD are destui susţinători pentru a-l demite pe Sorin Grindeanu. Amintim că Matei Suciu a fost declarat incompatibil de ANI, fiind în conflict de interese pe vremea cât a fost senator din partea PSD Timiş şi a deţinut în paralel şi calitatea de administrator al unei firme. Suciu refuză să demisioneze pe motiv că a fost ales de cetăţeni, în condiţiile în care a ajuns în Parlament după ce Călin Dobra a renunţat la mandatul său de deputat pentru a prelua şefia CJ Timiş.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss
Tiberiu Kiss
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore