Amenajări noi în zona Dacia, pentru evenimente culturale. De la ce investiţie sunt „săriţi” locatarii

Date:

Modernizarea zonei Dacia – asta promite primarul Timişoarei, pentru anul 2017. Edilul spune că zona trebuie să fie amenajată astfel încât să ofere posibilitatea organizării de evenimente culturale. Deşi a oferit ca exemplu zona Soarelui, în care locuieşte, primarul a admis că locuitorii din Dacia nu vor avea chiar toate facilităţile ca şi vecinii săi. Spre exemplu, aceştia nu se vor putea bucura deocamdată de o fântână de 100.000 de euro , cu jocuri de lumini, precum cea de lângă Şcoala generală 30.

„Nu ştiu câţi dintre dumneavoastră ştiţi cum era prin faţa Şcolii generale numărul 30. Era o stradă pur şi simplu care era carosabilă şi chiar în faţă era un platou mic, hai să zicem folosit ca parcare. Ei bine, am desfiinţat strada şi în loc am amenajat un platou pe toată suprafaţa dintre clădiri. Am creat astfel o piaţeţă care are în mijloc o fântână cu jocuri de apă şi de jur împrejur o mulţime de bănci, de copacei puşi în ghivece foarte mari cu jardniere de flori. Cetăţenii din zonă se bucură foarte mult de această amenajare. În permaneţă băncile sunt pline de oameni care se simt bine acolo în susurul apei înconjuraţi de flori. Am făcut o asemenea amenajare cu gândul că în acea piaţetă vom organiza şi evenimente culturale de anvergură redusă, în preocuparea pe care o avem de a aduce arta la consumatori. Am luat în analiză zona Dacia pentru ca următoarea amenajare cu gândul să fie coresponzătoare şi pentru spectacole este zona Dacia. Luăm în calcul să facem anul acesta încă două trei dacă nu reuşim anul acesta din cauza birocraţiei, atunci rămâne o sarcină pentru 2018”, a declarat Robu.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare