Primarul Robu, o nouă interdicţie prin centrul Timişorei: circulaţia cu role şi trotinete. Cum o explică

Date:

Veşti proaste pentru iubitorii de mişcare în aer liber. De săptămâna viitoare, Consiliul Local Timişoara ar putea impune noi restricţii privind traficul prin centrul istoric. Pe lângâ biciclişti, vor avea interzis să circule pe mai multe străzi şi cei care se deplasează pe role sau trotinete. De la restricţii nu fac excepţie nici copiii.

„Vom interzice marțea viitoare în CL și folosirea rolelor, a monociclurilor și trotinetelor, a tuturor aceste obiecte de mobilitate, pe străzile din centrul istorice dedicate promenadei. Unde este zonă pietonală va fi zonă pietonală. Au fost nenumărate cazuri în care era pe cale să se producă nenorociri, chiar mai grave decât cele pe care le-ar fi putut produce un biciclist de către un iresponsabil care merge cu rolele cu o viteză nebună.(…) Un copil cu un mijloc de transport poate lovi un alt copil (…) Niciun oraș nu cred că are atâtea piste, atâtea alei, unde se pot plimba iubitorii de trotinete”, declarat astăzi primarul Nicolae Robu.

Lista cu străzi şi pieţepe care vor fi impuse interdicţiile sună astfel: Piaţa Victoriei, Piaţa Libertăţii, Piaţa Sfântul Gheorghe, Piaţa Unirii, strada Alba-Iulia, strada Vasile, strada Vasile Alecsandri, strada Mărăşeşti, strada Eugeniu de Savoya, strada Gheorghe Lazăr – pe tronsonul cuprins între strada Emanoil Ungureanu şi Piaţa Unirii, strada Florimund Mercy, strada Enrico Carusso, strada General Praporgescu. Cei care nu se conformează pot fi amendaţi chiar şi cu 500 de lei.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare