ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Primele trotinete electrice destinate transportului public au sosit la Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Societatea de Transport Public Timișoara (S.T.P.T.) a anunțat că au sosit primele 25 de trotinete electrice și cele trei standuri de încărcare și staționare a vehiculelor, acestea urmând să fie puse în funcțiune în curând.

Timișoara va bifa încă o premieră națională. Capitala Banatului devine primul oraș din România care oferă transport public cu trotinetele electrice, în prima etapă fiind puse la dispoziția călătorilor STPT 25 de astfel de vehicule cu două roți, care se vor putea încărca în trei stații.

Anunțul sosirii trotinetelor a fost făcut de societatea care asigura transportul public la nivel local, reprezentanții STPT epecificând că noul tip de transport total nepoluat va fi disponibil în curând. ”Dacă e primăvară, e înnoire şi la Societatea de Transport Public Timişoara. Cele 25 de trotinete electrice şi cele trei standuri de încărcare şi de staţionare achiziţionate de Primăria Municipiului Timişoara au ajuns în curtea S.T.P.T. Trotinetele, care pot atinge viteza maximă de 25 km/h, vor fi puse la dispoziţia cetãtenilor care detin un card de cãlãtorie S.T.P.T., în curând”, au precizat reprezentanții fostei Regii Autonome de Transport din orașul de pe Bega.

Cele 25 de trotinete electrice se vor alătura sistemului VeloTM, care cuprinde deja 440 de biciclete aflate în exploatare, ”pentru a susţine un transport alternativ şi prietenos cu mediul”.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore