100-la-suta-pareri

Teo, Vio și Costel au pornit într-un turneu național, iar în 8 și 9 aprilie 2019 poposesc la Timișoara cu super show-ul de stand-up comedy ”100% păreri”, spectacolul urmând să se desfășoare pe scena Sălii Capitol.

Într-o perioadă a lucrurilor serioase, fără a face notă discordantă în societate, cei trei comedianți au decis să emită pe scena Sălii Capitol a Filarmonicii ”Banatul” din Timișoara ”100% păreri”, în câte două reprezentații pe seară, una de la ora 19:00 și a doua de la ora 21:30, spectacole care promit hohote de râs și aplauze.

Biletele pentru show-urile din 8 și 9 aprilie au prețuri cuprinse între 40 și 70 de lei și pot fi achiziționate în format electronic de pe www.iabilet.ro și www.eventim.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, terminalele Selfpay din toata tara sau la magazinele partenere Eventim: Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV.

O scurtă prezentare a celor trei maeștri ai umorului, cunoscuți deja pentru talentul lor, ar fi următoarea:

Claudiu Teohari – 100% Teo. Fost şi viitor viral pe internet, 99% crowd work (stand up direct cu audiența, părere: grea treabă, şogore!), gândire critică şi analitică, iar în rest 100% păreri…nimic nou.

Viorel Dragu – 100% Vio. Are glume cinstite, tată, iubitor de MMA şi 100% păreri despre păreri.

Constantin Bojog – 100% Costel. Sincer şi naiv,100% imaginație şi centura neagră în stand up – părerea lui Teo 100%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here