Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriRobotii aspirator, sau noile "menajere" pe baterii conectate la reteaua WI-FI

Robotii aspirator, sau noile „menajere” pe baterii conectate la reteaua WI-FI

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Giganții tehnologiei aduc în casele oamenilor, inclusiv în cele ale românilor, tot mai multe gadget-uri, printre cele mai importante ”invenții” regăsindu-se aspiratoarele-robot, care aspiră și chiar dau cu mopul fără ca omul să mai fie nevoie să facă aceste lucruri.

Tehnologia avansează în continuu în absolut toate domeniile. Marile companii creează și produc tot mai multe electrocasnice care ne ușurează viața, lansând pe piață diferite ”aparate” capabile să înlocuiască tot mai mult activitățile casnice ale oamenilor. Gigantul chinez Xiaomi este unul dintre producătorii de gadget-uri create să ușureze munca de zi cu zi din casa fiecăruia.

Printre cele mai noi ”jucării” care te pot ”înlocui” în casă este și ”Mi Robot Vacuum 2”, un aspirator capabil să curețe suprafețele impecabil, fără ca tu să miști un deget. Aparatul are niște specificații extrem de atrăgătoare. Roborock, așa cum mai este el denumit, este dotat cu un mop care garantează ștergerea ultimului fir de praf. În plus, un mic rezervor de apă permite ca mopul din microfibre să funcționeze la un nivel de umiditate optimă între 45- 60 de minute.

Putând fi conectat la o rețea wireless de internet, ”menajera” aflată la a doua generație, este suficient de inteligentă încât să creeze un plan virtual al suprafeței pe care o va parcurge, memorând terenul pentru a garanta o curățenie profundă și rapidă. Această caracteristică poate fi monitorizată prin aplicația de mobil, oferită de producător.

Un avantaj al acestui aparat este reprezentat de capacitatea mare de aspirare de 2.000 Pa. Această caracteristică nu afectează autonomia aparatului care poate fi folosit neîntrerupt timp de două ore și jumătate, suficient pentru a curăța o suprafață de până la 250 de metri pătrați, suprafață ”liberă”.

De precizat că un astfel de robot vine și cu un preț pe măsură, românii putând să-și achiziționeze un astfel de gadget la un preț care depășește 2.000 de lei, apartul fiind comercializat de cei mai mari comercianți on-line și nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare