Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Averea Madonnei a depăşit 1 miliard de dolari

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Madonna a câştigat de-a lungul carierei mai multe sute de milioane de dolari, iar de curând, averea ei a depăşit pragul de 1 miliard, intrând astfel în clubul select al miliardarilor lumii.

Averea netă a Madonnei era estimată deja la circa 700 milioane de dolari, graţie “MDNA World Tour”, care a generat încasări de 305 milioane de dolari din vânzările de bilete, 75 milioane de dolari din vânzările de obiecte conexe şi alte 10 milioane de dolari din comercializarea drepturilor de televizare a concertelor sale şi din vânzările de DVD-uri.

Potrivit editorilor de la publicaţia Women’s Wear Daily, averea Madonnei a depăşind de curând 1 miliard de dolari cu ajutorul investiţiilor în lanţul de săli de fitness Hard Candy şi în băuturile răcoritoare cu nucă de cocos Vita Coco. Artista americană a mai încasat 10 milioane de dolari după ce a semnat de curând un contract cu brandul de votcă Smirnoff.

Parfumul artistei americane denumit “Truth or Dare” s-a vândut la rândul lui foarte bine, generând încasări de 60 de milioane de dolari, iar articolele vestimentare şi accesoriile din linia “Material Girl” îi vor aduce Madonnei alte 10 milioane de dolari în 2013.

Madonna se alătură astfel altor nume importante precum George Lucas, Steven Spielberg, Bill Gates, cofondatorul reţelei de socializare Facebook Mark Zuckerberg şi realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey – care apar în topul celor mai bogate persoane din lume alcătuit în fiecare an de revista Forbes. Sursa:1music.ro

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare