Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

NEBUNIE curată la lansarea celei mai noi colecţii marca Adrian Haiduc FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Chiar dacă se află la studii în SUA, Adrian Haiduc a simţit nevoia să revină pe meleaguri bănăţene pentru a „organiza” lansarea celei mai noi colecţii realizate de el împreună cu Anda Posh.

După ce şi-a surprins soţia ajungând pe aeroportul din Timişoara în miez de noapte şi mai apoi la restaurantul unde aceasta stabilea detaliile prezentării ce avea să vină, Haiduc a intrat „în priză” în ceea ce priveşte colecţia MGA- Must Go Alone, iar rezultatul a fost unul cu adevărat excentric, pe măsura renumelui artistului timişorean.

Într-o ambianţă elegantă pusă la dispoziţie de Restaurantul Caprice şi pe muzica unei formaţii de excepţie, Raluca Modi & Band, invitaţii, numai unul şi unul, au avut ce vedea vineri seara în spectacolul organizat de Haiduc alături de Anda Posh, Oana Săvescu, dar şi cu modele ca Simona Traşcă, Cristiana Dima şi, nu în ultimul rând, Ovidiu Danci – fost participant la „Dansez pentru tine”, acesta din urmă fiind şi „excentricitatea” serii.

Danci a realizat un dans asemeni celor mai buni balerini din lume, după care a defilat încălţat cu pantofi cu tocuri uriaşe, „descurcându-se mai bine decât multe dintre femeile care folosesc acest gen de încălţăminte” susţinea prezentatorul evenimentului.

După defilarea modelelor, care au prezentat atât rochiile create de Oana Săvescu, cât şi bijuteriile marca Adrian Haiduc, totul s-a încheiat cu un „recital” de poze, fiecare dintre cei prezenţi făcând o poză sau mai ulte cu Haiduc, Traşcă sau Dima, sau celelalte modele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

ASTA-I BUNĂ! Adrian Haiduc căutat de INTERPOL! Care este motivul „invocat” de timişorean FOTO

Excentricul timişorean Adrian Haiduc a distribuit o postare şocantă pe Facebook. Citind doar prima...

Guma TURBO revine! Gustul dulce al copilăriei poate fi simţit din nou

Guma Turbo era una dintre cele mai mari "surprize" ale vremii fiind singura care,...

ŞOCANT! Adrian Haiduc dă în judecată Facultatea de Drept a Universităţii Tibiscus din Timişoara. Motivul este SCANDALOS

"Nu îmi vine să cred că astfel de lucruri se întamplă în România! Am...