Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieÎN SFÂRŞIT! Traficul a fost RELUAT peste Podul Michelangelo şi prin "noua"...

ÎN SFÂRŞIT! Traficul a fost RELUAT peste Podul Michelangelo şi prin „noua” Piaţă Leonardo da Vinci FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu a anunţat că astăzi la ora 13:00 se „taie panglica” la axa nord-sud peste Podul Michelangelo şi zona în care se construieşte primul mare subpasaj auto din Capitala Banatului. Edilul a venit la faţa locului, unde, în afara presei, se aflau deja câteva zeci de persoane, sosite la „marea inaugurare”.

„Sunt foarte bucuros şi sunt convins că timişorenii vor fi foarte bucuroşi că astăzi deschidem, în sfârşit” circulaţia în noua amenajare a intersecţiei Michelangelo şi o deschidem definitiv. Am ţinut să facem lucrarea aşa cum se cuvine şi apoi să dechidem circulaţia, pentru a nu-i mai şicanape oameni ba cu interdicţieii de acces, ba cu libertatea de a circula. Am fi putut să dam drumul la trafic înainte de alegeri, în omentul când s-a finalizat aşternerea stratului de de bază, de binder de asfalt, dar am considerat ca e mai raţională şi mai corectă o asemenea decizie de a amâna deschiderea pentru momentul în care amenajarea va fi completă pe axa sud-nord. Sunt foarte bucuros pentru că această lucrare a fost extrem de grea, în toată zona fiind făcute săpături la mare adâncime, pentru că aici se intersectează toate magistralele de utilităţi ale oraşului, nu simple reţele ci magistralele. Sunt conducte pentru canalizare, apă calda, rece, energia electrică, telefonia, fibra optică, sunt cel puţin nouă reţele de utilităţi. Totul este nou şi trebuie precizat că circa jumătate din valoarea acestui proiect este dedicată pentru aceste reţele de utilităţi. Suntem în grafic cu toată lucrarea şi nu am avut întârzieri aici“, a spus primarul Nicolae Robu.

Edilul a specificat şi de ce se foloseşte întotdeauna expresia că s-a dat drumul „în sfârşit” la trafic. „Spunem că în sfârşit dăm drumul la circulaţie pentru că ne-am dorit foarte mult să se circule prin zonă dat fiind faptul că fără această intersecţie, Timişoara are mari probleme cu traficul” a explicat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare